Weekend Glastonbury

Centrum MAIA
30-08-2024
00:00
Glastonbury
Buitenland
€ 450,00
ascensie
reizen


A greatful heart
is a magnet for miracles…

De sfeer, de mensen, de bijna magische krachtplekken om te bezoeken of het heerlijk rondstruinen in de talloze spirituele winkeltjes geeft een totaalplaatje wat Glastonbury zo bijzonder maakt.

Rijk aan zowel mythen als geschiedenis is Glastonbury een van de meest betoverende plaatsen in de wereld. Al sinds het megalithische tijdperk wordt het erkend als spiritueel centrum en benoemd als “het Avalon van King Arthur” .
Glastonbury ligt schilderachtig verscholen tussen een reeks groene heuvels. De hoogste daarvan is de beroemde Tor, een ellipsvormige heuvelformatie met daar bovenop de indrukwekkende overblijfselen van een kerktoren die was gewijd aan Aartsengel Michaël. Aan de voet van de Tor liggen de Chalice Well en de bolronde top van Chalice Hill. Beneden in het stadscentrum liggen de ruïnes van de grote Abdij, de plek van Jozef van Arimathea’s kerk en de begraafplaats van Koning Arthur. Wearyall Hill, de plaats van de legendarische meidoorn, ligt bij de westelijke ingang naar het dorp.

Krachtige energieplekken die samen eendrachtig resoneren, Glastonbury wordt dan ook wel het hartchakra van de aarde genoemd. Hier kun je thuis komen, in verbinding met jezelf en vertrouwen op je hart.
Home is not a place, it’s a feeling…

Al wandelend ontdekken we de vele verschillende krachtplekken die Glastonbury rijk is. We genieten van de zonsondergang op de Tor, komen in onze stilte en rust bij de Chalicewell en de Maria Magdalena Chapel, lopen het labyrint bij de St. Johns Church, voelen de kracht bij de Abbey en verbinden ons met de bijzondere energie in de White spring.
Intensieve dagen waarin er ruimte is om Samen te delen, te ervaren maar bovenal te genieten.
We verblijven dit weekend in een heerlijke B&B, aan de rand van Glastonbury, van waaruit alle mooie plekjes in deze stad op loopafstand bereikbaar zijn.

Wellicht bezorgt dit weekend jouw hart een vreugdesprongetje en wil je heel graag Samen Glastonbury gaan ervaren. Voel maar of dit weekend jouw (thuis) reis mag worden…
Evenement / Agenda delen: