Dolfijnen – Mensen – Walvissen in verbinding en in jezelf

Saskia Bosman
03-07-2022
10:00
InspiRadiance, Culemborg
Gelderland
€110
healing
workshop


Workshop met Dr. Saskia Bosman, bioloog en bewustzijnstrainer

Als je met elkaar in verbinding bent, heb je ook elk een stukje van elkaar in je. Op het moment dat je je dit bewust wordt, ontstaan het groeps(‘pod’)gevoel, de gewaarwording van een groepsveld. Een pod is een groep dolfijnen of walvissen. Zo gaan we de dolfijn en de walvis in onszelf ontdekken in deze workshop.

Wat brengt het je?

Deze zelfbewuste, gevoelige en intelligente wezens helpen ons die kwaliteiten in onszelf te ontsluiten die zij zelf zo zichtbaar belichamen: vreugde, speelsheid, flexibiliteit, intelligentie, gevoeligheid, empathie, vitaliteit, wijsheid en vooral liefde.

Er wordt minimaal informatie gegeven, want er wordt vooral ervaren en gedeeld, waardoor we allemaal onze kennis, liefde en wijsheid inbrengen om samen deze workshop te creëren.

Ochtend:

We stemmen af op onze eigen universele liefde en bouwen deze op tot krachtveld; onze oorspronkelijke creatiekracht. Hiermee verbinden we ons met de energie en het bewustzijn van de dolfijnen om de speelse, slimme, flexibele, vreugde- en liefdevolle dolfijn met al haar/zijn bijzondere vermogens in onszelf te ontdekken. We communiceren ermee in klank, beeld, gevoel en nog meer vormen. Dit doen we met behulp van diverse meditatieve oefeningen en met wat er in ons groepsveld opkomt.

Middag:

We stemmen opnieuw af op onze eigen universele liefde en bouwen deze weer op tot krachtveld, dat we nu nog sterker zullen ervaren en die onze dolfijnenkwaliteiten draagt. Hiermee verbinden we ons met de energie en het bewustzijn van de walvissen om de wijze, liefdevolle walvis met haar/zijn miljoenen jaren oude herinneringen en al zijn/haar andere bijzondere vermogens in onszelf te ontdekken. We communiceren ermee in meditatie, klank, beeld, gevoel en nog meer vormen.

Lokatie: InspiRadiance, Culemborg (op 8 min lopen van station Culemborg en gratis parkeren dichtbij InspiRadiance).

Datum, tijd: zondag 3 juli 2022, 10:00-17:00 uur met voldoende pauzes.

Breng mee: een aantekeningenboek of tekenblok plus kleurpotloden of -stiften.

Lunch: zelf meebrengen.

Deelnameprijs per persoon: € 110,- per persoon, inclusief een werkboek.

Aanmelden: via de website.
Evenement / Agenda delen: