Dolfijnen – Walvissen – Mensen in Verbinding

Saskia Bosman
14-06-2022
19:30
InspiRadiance
Online
€15
healing
nieuwe wetenschap


Lezing met geleide meditatie(s) door Dr. Saskia Bosman, bioloog

Wat voor wezens zijn dolfijnen en walvissen? Kunnen wij met hen communiceren, zwemmen, spelen en samenwerken? Willen zij dat ook? Hoe zien zij mensen?

Wetenschappers hebben ontdekt dat walvissen en dolfijnen intelligente en zelfbewuste zeezoogdieren zijn, die de geluidsecho’s die terug komen van hun sonar ervaren als ruimtelijke beelden. Dolfijnen en walvissen hebben grote hersenen, die sterker geplooid zijn dan de onze. Net als wij hebben ze de juiste bedrading in hun hersenen om invoelende (empathische) en sociale wezens te zijn die liefde en compassie kunnen voelen, maar ook kunnen lijden. Hun hersenen hebben de bedrading voor spraak, bewuste gedachten en toekomstplanning.

Intuїtieve, gevoelige mensen voelen de energie van deze dieren en van hun groep. Ze wisselen telepathisch-holografisch informatie uit met walvissen en dolfijnen. Dit kun jij ook leren! Uit zulke contacten komt onder andere naar voren, dat walvissen en dolfijnen met ons willen samenwerken in persoonlijke en gezamenlijke innerlijke groei en in het herstellen van ons leefmilieu en klimaat. Wanneer we met hen gaan zwemmen op een respectvolle manier, verwelkomen ze ons in hun pod (familiegroep). Dolfijnen en walvissen maken in iedereen die kwaliteiten wakker die ze zelf zo duidelijk belichamen: intense vreugde, speelsheid, liefde, wijsheid, genieten en een warm groepsgevoel.

Dit alles zal op een niet-technische wijze verteld en ervaren worden in deze rijk met verhalen en beelden geïllustreerde lezing. Duik in de mooie, fascinerende wereld van de walvissen en dolfijnen en voel je in verbinding met hen! Er zal tijd zijn voor vragen, meditatie en uitwisseling van ervaringen.

Online. Deze lezing wordt opgenomen.

Datum, tijd: dinsdag 14 juni 2022, 19:30-22:00 uur.

Entree: € 15,- pp (dus niet per computer).

Aanmelden: via de ticket-knop onderaan deze link https://inspiradiance.nl/activiteit/dolfijnen-walvissen-mensen-in-verbinding/ . Als je deze avond niet kunt, kun je je toch aanmelden en dan ontvang je na afloop de link naar de video opname.

Evenement / Agenda delen: