Zaal demonstratie – Contact met dierbare overledenen ( Max 20 personen )

Medium Creatief Centrum de Witte Arend
17-05-2024
20:00
Reestdal IJhorst
Drenthe
€20
ceremonie


Op een avond als deze krijgen dierbare overledenen de kans om diverse mensen te woord te staan.

Er zullen bewijzen worden doorgegeven zodat een dierbare overleden persoon kan worden herkent. Zo wel dierbare mensen als ook dierbare overleden dieren kunnen op een avond als deze doorkomen.

De spirituele wereld bepaald welke overledene er door komt. Dit betekend dat het kan zijn dat de overleden vader, moeder, of een ander familielid waarvan mensen hopen iets te horen te krijgen niet per definitie hoeft door te komen. Maar bijvoorbeeld wel die ene collega, partner, vriend, vriendin, of kennis.

Note: Mediamieke contacten tijdens een zaaldemonstratie mediumschap zijn altijd korter dan mediamieke contacten tijdens een individueel consult of een consult online. Ze zijn minder diepgaand omdat er rekening wordt gehouden met het feit dat er meerdere mensen aanwezig zijn. Het is een leuke ongedwongen manier om kennis te maken met het mediumschap.

Wil je nou een afspraak maken om een persoonlijk consult te komen. Kijk gerust eens op www.mediumcreatiefcentrum.nl naar de mogelijkheden die worden aangeboden.

Nadere info:

Vrijdag avond 24 mei

Inloop: 19.30 uur

Start: 20.00 uur

Eind tijd: 21.45 uur

Entree: €25,- Incl koffie, thee, en wat lekkers

Hoe opgeven? Dat kan door het ( CONTACT ) formulier in de vullen op de website ( www.mediumcratiefcentrum.nl ), en op te sturen.

• Voertaal is Nederlands
Evenement / Agenda delen: