Twee daagse workshop. Geinspireerd spreken.

Medium Creatief Centrum de Witte Arend
08-06-2024
10:00
Reestdal IJhorst
Drenthe
175
workshop


In een kleine setting van maximaal 4 personen wordt deze workshop tweedaagse gegeven zodat iedere deelnemer de maximale aandacht krijgt. Deze workshop is net als alle andere workshops die worden gegeven geen prestatie gerichte workshop.

In deze workshop tweedaagse ga je eerst contact maken met je innerlijke stem en deze ervaren. Vanuit innerlijke rust en verbinding met het hart raakt de geprogrammeerde innerlijke dialoog op de achtergrond en komt er ruimte om de natuurlijke stroom vanuit jouw hart en kosmische wijsheden doorgang geven.

Op het moment dat het rationele denken op de achtergrond raakt ga je op natuurlijke wijze spreken. Je zult versteld staan welke wijsheden er met toehoorders wordt gedeeld wanneer je goed bent afgestemd.
D.m.v. diverse oefeningen ben je op natuurlijke wijze in staat om informatie die in jou systeem binnenkomt in rust en vertrouwen te vertalen aan toehoorders.

Praktische informatie:

Tijd: 10.00 t/m 15.00 uur

Twee dagen: Zaterdag en zondag 8 en 9 juni 2024

Investering 2 dagen: € 175,- inclusief koffie, thee, en wat lekkers

Note: Wil je gebruik maken van een lunches tussen de middag met een eigen gemaakte soep geef dat dan aan bij de aanmelding

De meer prijs voor een lunch tussen de middag is €12,50,- ( per workshop dag )


Evenement / Agenda delen: