Tweedaagse workshop. Maak je eigen krachtschild.

Medium Creatief Centrum de Witte Arend
15-06-2024
10:00
Reesdal IJhorst
Drenthe
€245
workshop


In de indiaanse traditie werden er mannen en vrouwen kracht schilden, geboorteschildjes, pubertijd schilden, en schilden voor de vier windrichtingen gebruikt. De kracht schilden werden altijd door vrouwen gemaakt. De mannen gingen immers op jacht. Men ontleende kracht en inspiratie aan deze schilden en vooral bescherming.

Een krachtschild kan een belangrijke hulp middel zijn ter ondersteuning van verschillende zaken die spelen in jou leven.

Hoe ziet deze workshop tweedaagse er uit:

Het maken van een kracht schild is een heilige aangelegenheid en mag niet worden onderschat. Daarom starten we vooraf met een kleine ceremonie waarin we onze voorouders, gidsen, en krachtdieren uitnodigen om ons tijdens dit heilige proces behulpzaam te zijn.

Na de ceremonie is er de tijd om eigen symbolen en indrukken creatief te gaan verwerken waarbij jou krachtschild vorm krijgt. Natuurlijk mag je vooraf aan deze workshop persoonlijke items meenemen waarvan jij denk dat dit jouw eigen krachtschild extra boost geeft. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met natuurlijke materialen.

Praktische informatie:

Zaterdag en zondag 15 en 16 juni 2024

Tijd: 10.00 t/m 17.00 uur

Investering: € 275,- inclusief koffie, thee, en wat lekkers

Note: Wil je ook een lunch tussen de middag met een eigen gemaakte soep geef dat dan aan bij de aanmelding

De meer prijs voor een lunch tussen de middag is €12,50,- ( per workshop dag )
Evenement / Agenda delen: