Atlantis

Saskia Bosman
20-05-2022
19:30
InspiRadiance
Online
€15
webinar


Lezing met een geleide meditatie

Heeft Atlantis echt bestaan? Het lijkt er wel op! In en rond de Atlantische Oceaan worden steeds meer ruïnes van vaak hoog ontwikkelde culturen gevonden die tienduizend tot dertigduizend jaar geleden onder water kwamen te staan.

Ze zijn te vinden bij de Canarische Eilanden, de Azoren, in het Caribisch gebied, bij Bermuda en zelfs in de Noordzee (Doggerland). Dit hangt samen met het begin en einde van ijstijden waarin veel oceaanwater in het landijs zat. Tijdens deze ijstijden was de zeespiegel wereldwijd lager, waardoor er meer land was. Ook geologische activiteit en aardaskantelingen hebben gezorgd voor het boven water komen en weer onder water raken van land. Hoor meer over de vondsten en de oude Atlantische culturen die deze achtergelaten hebben en ook wat Atlantis voor de huidige tijd betekent, in deze rijk geïllustreerde lezing.


Online via Zoom. Deze lezing wordt opgenomen.

Datum en tijd: Vrijdag 20 mei 2022, 19:30-22:30 uur.

Bijdrage: € 15,- per persoon (dus niet per computer).

Aanmelden: via de ticket-knop onderaan deze link https://inspiradiance.nl/activiteit/atlantis-2/. Als je deze avond niet kunt, kun je je toch aanmelden en dan ontvang je na afloop de link naar de video opname.
Evenement / Agenda delen: