Lichtdag: Creëren vanuit overgave aan het licht

Israna
22-05-2022
10:00
Dalfsen
Overijssel
Donatie
vrijwillige bijdrage
healing
meditatie


Het licht van Mahavatar Babaji straalt en werkt steeds krachtiger door ons heen. Op deze lichtdag kun jij je hiervoor openen en het gebruiken om je contact met je werkelijke zelf te verdiepen en om het leven te creëren zoals jij dat wilt vanuit dit contact. Uiteraard kun je ook contact maken met het licht van andere meesters en lichtwezens.

Creëren doe je altijd, of je wilt of niet. Datgene dat in jouw energieveld is, wordt door het universum gereflecteerd. In je energieveld draag je positief en negatief karma met je mee uit dit leven en uit vorige levens. Veelal zal jouw creatieproces onbewust verlopen en creëer je in je leven lang niet altijd wat jij wilt.
Als je contact maakt met dat wat achter het karma is, met jouw bron en van daaruit gaat creëren, kan je op bewuster wijze jouw wereld veranderen en meer en meer creëren wat je werkelijk wilt.

We beginnen op deze dag dan ook met het maken van contact met jouw bron, met jouw goddelijke kern, jouw zelf, jouw ziel. Van daaruit ga je kijken wat je werkelijk in je leven zou willen creëren. Dit zijn soms niet de wensen die vanuit je persoonlijkheid opkomen maar de diepere wensen voor dit leven van jouw ziel.

Daarnaast zullen we werken met datgene dat je belemmert om te creëren en je te openen voor de overvloed van het universum. Je kunt daarbij denken aan blokkades in jouw basis van kracht, waardoor je jezelf niet neerzet, belemmerende gedachten, dat er schaarste is of dat je er niet op vertrouwt dat het naar jou toe kan komen, de afgeslotenheid van je hart waardoor je je niet opent om te ontvangen, gevoelens van angst en boosheid.

Alhoewel de thema’s van de meditaties in grote lijn vaststaan, laten we ons voor de verdere invulling leiden door de meesters en door Sri Babaji. Naast meditaties doen we enkele krachtige creëeroefeningen en zullen we zingen en dansen.

Bijdrage:
Je bepaalt zelf je bijdrage voor deelname aan de lichtdag. Het richtbedrag is €95 maar je kunt daar dus van afwijken. Om het aangereikte te kunnen blijven oefenen zullen (bij voldoende belangstelling) de meditaties achteraf als downloads of op CD’s te verkrijgen zijn. De kosten voor de downloads zijn €25, voor de CD’s € 30 plus verzendkosten.
Evenement / Agenda delen: