2-daagse trainings retraite Terugkeer naar Liefde 2 – vergeven

Leonie Poth en de Vergevingscode
20-07-2024
14:00
The Golden Tree Lonneker-Enschede
Overijssel
€272
retreat
workshop


~De weg naar een positief hoofd en een gelukkig hart ~

Beschouw de kracht van vergeving als een transformatief pad dat niet alleen anderen bevrijdt, maar tevens innerlijke rust en vreugde met zich meebrengt.

Op dit pad van hernieuwd bewustzijn zul je antwoorden vinden op vragen als:

- Ben ik bereid om mijn emoties, hoe pijnlijk ook, onder ogen te zien?
- Hoe kan ik werkelijk vooruitgaan na mijn scheiding?
- Wat kan ik doen om de negatieve spiraal van beschuldigingen te doorbreken?
- Op welke manier spelen schaamte en falen een rol in mijn leven?

Deze en andere vragen leiden uiteindelijk naar vergeving, een keuze die je maakt wanneer je controle over je eigen emoties wilt hebben en niet langer het slachtoffer wilt zijn van iets of iemand anders.

Zaterdagen 6 en 20 juli PLUS aanvullend online programma t.w.v. €197

Deze twee dagen staan in het teken van zelfcompassie. Je gaat onderzoeken wat je daarbij tegenhoudt en hoe je mogelijk bent gaan geloven dat er iets aan jou niet klopt of niet voldoet. Je verlangt naar vrijheid en innerlijke rust, en daar wil je jezelf in verdiepen. Het is tijd om los te laten dat je altijd sterk en krachtig moet zijn. Je bent bereid om te ervaren wat vergeving voor jou kan betekenen.

Misschien heb je tot nu toe moeite gehad met het verwerken van liefdesverdriet en het gevoel van falen na een scheiding, zelfs als je zelf de beslissing hebt genomen. Het kan zijn dat het je niet lukt om nieuwe relaties aan te gaan na de scheiding of dat de band met een kind is verslechterd. En wellicht blijf je malen over wie hiervoor verantwoordelijk zou kunnen zijn.

Wat kan je verwachten?

- Interactief bezinnings programma, met als rode draad het programma van ‘Terugkeer naar Liefde’ (de Vergevingscode). Dit programma is de leidraad voor het transformerende proces waar we als individu binnen de groep een keerpunt in maken.
-Twee zaterdagen vol inzichten, waarin we de onderliggende lagen van onszelf gaan ontdekken die de innerlijke dynamiek en externe dynamieken met anderen verstoren.
- Een mix van een training met een dagretraite, waarin we leren, oefenen en bezinnen.
- Oefenen met elkaar; meditaties, transformerende rituelen die je ook thuis kunt toepassen, schrijfoefeningen, lichaamswerk met ademen en bewegen op muziek; mentale processen worden weer gekoppeld aan het lijf.
- Fijne ontmoetingen met gelijkgestemden, die ook een spiegel voor je zijn.
Volledige aandacht voor jou, op een fijne locatie met lichte avondmaaltijd, van 14:00 – 20:30 uur.

Meer weten of aanmelden? mail@leoniepoth.nl
Inclusief het praktische onlineprogramma de Vergevingscode®. Een leeromgeving voor thuis om de integratie in de maanden daarna te verstevigen en te onderhouden.
Evenement / Agenda delen: