Regulier Gongbad

Bewust terug naar Eden
21-03-2024
19:30
Lith
Noord-Brabant
€25
healing
meditatie


Lith| donderdag 21 Maart 2024 | Regulier Gongbad

Een Gongbad, dat ook wel geluidsbad wordt genoemd, is een ontspannen en gelukzalige ervaring, waarin je volledig gekleed wordt gebaad in de trillingen van gongs. Je ligt simpelweg op een matrasje, lekker ingepakt in een deken, jouw hoofd op een kussen. Zo kun je lekker met je ogen dicht je helemaal mee laten voeren op de geluiden van de gongs.

Duur: 1 uur

Maandelijks regulier Gongbad
Elke derde donderdag van de maand heten we jou van harte welkom in dit uur voor jezelf. Hier kun je gewoon op een zacht plekje gaan liggen en volledig ontspannen. Laat los en laat de gonggeluiden door je lichaam, geest en ziel trillen. Laad je energie op en vindt innerlijke balans, rust en vrede.

Fysieke trillingen
In dit bad wordt gebruik gemaakt van de fysieke trillingen van geluid om je te helpen dieper met je eigen lichaam te verbinden, en het is bekend dat het extreem helend is voor ons fysieke lichaam.

Niets doen
Er is niets voor jou te doen in deze ruimte, dit is een kans om gewoon te rusten en te ontvangen. Je geeft je over aan de vibratie en kracht van de gongs, die stilletjes een zacht tapijt van geluid beginnen te weven dat diep loslaten ondersteunt en een ruimte opent die diep herstel mogelijk maakt, zelfs op cellulair niveau. De sferische trillingen kunnen in klank toenemen, zijn duidelijk voelbaar en bevrijden je na een zachte terugkeer naar helderheid en vitaliteit.

Unieke harmonische trillingen
Klankheling is door de geschiedenis heen in veel culturen gebruikt om de geest, het lichaam en de ziel in een staat van evenwicht te brengen en genezing en welzijn te bevorderen. De gong staat bekend om zijn unieke harmonische trillingen; deze frequenties spoelen over het lichaam en kunnen diep worden gevoeld. De trillingen helpen energieblokkades in het lichaam te verschuiven en los te laten en stimuleren de genezing op cellulair niveau.

Het lichaam geeft zich over
De geluiden activeren het parasympatische zenuwstelsel: de rust- en herstelrespons van het lichaam en de frequenties van de instrumenten vertragen de hersengolven, waardoor een droomachtige toestand ontstaat die ons in staat stelt een innerlijke reis te maken waar ons gevoel voor tijd verdwijnt. We zijn dan in staat om mee te drijven en ons mee te laten nemen met de geluiden van de gong. Zoals bij de meeste vormen van genezing, kunnen we soms een emotionele bevrijding ervaren als het lichaam zich overgeeft en loslaat.

Niets doen
Er is niets voor jou te doen in deze ruimte, dit is een kans om gewoon te rusten en te ontvangen.

Kosten
€ 25,00 per deelnemer

Meer informatie vind je op onse website: www.bewustterugnaareden.nl
Evenement / Agenda delen: