Vervolg/ Verdieping Kristal Master Opleiding

Bewust Zijn Centrum Apofyliet
02-09-2022
10:00
Lippenhuizen
Friesland
€ 122,-
ascensie
workshop


Multidimensionale Kristal Verdiepings Opleiding
In navolging op de Multidimensionale Kristal Master Opleiding volgt er vanaf 2022 een uniek en bijzonder krachtig vervolg traject, voor hen die zich na de Kristal Master Opleiding verder willen ontwikkelen, hun groei en bewustwordingsprocessen willen verdiepen en hun kristalwerkzaamheden verder willen specialiseren.

Deze opleiding bestaat uit 1-daagse workshops die elk andere facetten van de kristal energieën op multidimensionale levels belichten en die we gaan ervaren. Ook hierbij geldt, net als tijdens de Kristal Master Opleiding, elke workshop licht weer een tipje van de sluier en biedt een ingang om bewuster te worden van de enorme oneindige veelzijdigheid van de kristal energieën en biedt een hele wereld op zich om weer verder te gaan uitdiepen als het met jouw bewustzijn resoneert.
Kristallen zijn krachtige spiegels om alle potenties en mogelijkheden binnen je eigen bewustzijn verder te helpen her-inneren, ontplooien en verfijnen.

Dit vervolg op de Kristal Master Opleiding biedt een enorme verdieping op al hetgeen al bemeesterd en ervaren is in voorgaande opleiding.Onderwerpen die dieper belicht en ervaren gaan worden en data:


Workshop:

Kristallen schedels
Etherische kristallen
Kristallen en Draken energie, elven, water, dolfijnen, etc.
Collectieve kristalvelden
Kristallen poorten in de aarde (werelden)
Kristallen, krachtplaatsen, leylijnen en vortexen
Multidimensionale gelaagdheid in kristalen/ galactische energieën en – stralen in kristallen
Kristallen en geometrie/ flower of life
Kristalreading
Kristalhealing
Oefen-dag
Integratie dag

Lees hier alle informatie:
https://apofyliet.nl/vervolg-kristal-opleiding-2022-2023/
Evenement / Agenda delen: