The Dragon Path – jaartraining

Bewust Zijn Centrum Apofyliet
04-09-2022
10:00
Lippenhuizen
Friesland
€ 122
ascensie
workshop


The Dragon Path

Ik ga op (multidimensionale) reis en neem mee….. Een Draak die de hele maand mijn leidraad, inspiratie, bekrachtiging en begeleidende kracht mag zijn in persoonlijke groeiprocessen, voor diepgaande healing, bewustwording en ontplooiing!
The Dragon Path is een onvergetelijke reis door je eigen bewustzijn!

Een nieuw traject, een nieuwe insteek!
Eindelijk is het zo ver… het jaar 2022, waarin de lichtcoderingen en trillingsverhogingen gericht zijn om in een stijgende lijn verder dan ooit op te rijzen in het eigen bewustzijn. Een trilling waarin er steeds meer poorten open gaan, die eeuwen lang gelsloten zijn geweest.
Afgelopen jaren stond de deur af en toe op een kier, en mochten er druppelsgewijs wel eens meer kennismakingen met de Draken Krachten weer aangereikt worden. Maar het voelde als een introductie…. En daar is het dan: midden 2022… en mogen de deuren verder open gaan!
Dat mag worden vorm gegeven in een nieuw workshop traject, die in de zomer van 2022 van start gaat:

The Dragon Path
Een reis van enkele maanden waarin de Dragon Powers/ Draken Krachten de leidraad vormen.
Het Draken Bewustzijn, welke de hoeders en vormgevers van de scheppingsenergieën zijn, zullen je begeleiden door jouw verdere processen van ontwakend bewustzijn heen.
Het Draken Bewustzijn bestaat niet enkel buiten ons, maar zijn ook wezenlijke scheppende/ manifesterende powers binnen ons eigen bewustzijn.
Wanneer we weer leren werken met de innerlijke Draken Krachten nemen we steeds meer onze werkelijke verantwoordelijkheid voor wie wij Zijn (mede-scheppers) op ons.
De externe Draken Krachten (van immense hoge trillingen en bewustzijn, die in lijn met Bron werkzaam zijn aan de schepping) helpen ons her-inneren waar onze interne Draken Krachten ‘verstopt’ zijn en hoe we deze weer in bewustzijn kunnen wekken.
Juist in de energie van 2022, waarin alle trillingsverhogingen gericht zijn op een oprijzende kracht van bewustzijn, is het tijd om de innerlijke scheppende- en manifesterende krachten binnen ons weer te gaan her-inneren.

In dit Dragon Path zullen we elke maand een (of meerdere) Draken Kracht(en) belichten en dieper gaan ervaren. I.s.m. de Kosmische, Galactische en Aarde Draken Krachten wordt je weer in verbinding gebracht met de innerlijke Draken Krachten, zodat jij de maand daarna ‘op reis’ kan gaan in je groeiprocessen om deze innerlijke Drakenkrachten weer dieper te herinneren, activeren, doorleven en integreren.

Stap voor stap worden de innerlijke Draken in het Dragon Path zo in jou weer geactiveerd , gaan de Draken Poorten weer verder open, en daar waar dat dieper indaalt, integreert en gegrond kan worden, ga jij weer die Draken Potenties belichamen. M.a.w. neerzetten en op dagelijkse basis be-leven in je dagelijks leven, waardoor je bewuste scheppende vermogens en manifestatiekrachten dieper tot hun recht komen op aarde.

Op verschillende manieren zullen we gaan (leren) werken met de verschillende Draken en deze binnen ons zelf weer verinnerlijken. Er zijn vele verschillende Draken Krachten, zowel op aardse, galactische en kosmische basis, en zij brengen elk andere frequentiegolven, kwaliteiten en potenties voort, die ook weer deel zijn van ons totale Zijn.
Verschillende Draken van verschillende aard zullen de revue in deze workshops passeren en naast meer tekst en uitleg (voor het mentale verstaan) zullen we natuurlijk ook de energie van deze powers in gaan duiken, zodat je leert voelen om welke golflengtes het gaat en hoe jij deze innerlijk kunt wekken, activeren en hanteren.
Vaak verloop da in combinaties met andere Bewustzijnsvelden, waarmee de Drakenkrachten ook verbonden zijn, zoals Elfen Bewustzijn, landen blauwdrukken, Sterren bewustzijn, etc.)

The Dragon Path is een initiatie pad op zich. Door elke maand een andere Draken Kracht centraal te stellen, neem je deze krachten en ervaring mee in de daar opvolgende periode, om deze zelf dieper te gaan ervaren, verdiepen binnen je Zelf en te leren kennen. Op deze wijze integreren deze Draken Krachten weer in jouw bewustzijn, energie, mens-zijn en leven. En kunnen ze weer deel zijn van jouw aardse ervaringen en – pad.
Omdat het gaat over Meesterlijke/ Goddelijke krachten zal een goede aarding van immens groot belang zijn. Mede daarom zijn de eerste workshops met name daarop gericht. Een stevige aarding, op eigen benen staan en verantwoordelijkheidsgevoel zijn essentieel om deze Goddelijke Vermogens weer in belichaming te brengen.

Lees hier meer: https://apofyliet.nl/activiteit/the-dragon-path-draken-krachten/

Deze groep is al vol! Heb je nog belangstelling? Dan kan ik je op een reserve lijst zetten!
Bij voldoende aanmeldingen op de reservelijst kan ik een tweede groep starten!

Evenement / Agenda delen: