Workshop Leeuwenpoort Intensive 2022

Bewust Zijn Centrum Apofyliet
06-08-2022
10:00
Lippenhuizen
Friesland
€ 250
ascensie
workshop


Leeuwenpoort 2022 Intensive


Leeuwenpoort en -kracht activaties binnen je eigen Multidimensionaal bewustzijn
Leeuwenpoort 2022:Activatieworkshop in je eigen Multidimensionaal bewustzijn i.s.m. The Sisterhood of Sekhmet & the Galactic Feline Family

Een krachtige 2-daagse vlak voor het hoogtepunt van de Leeuwenpoort
Twee dagen die in het teken staan van de bijzondere en extreem krachtige energieën van deze tijdsperiode, waarin het persoonlijk en collectief bewustzijn weer een mega shift in bewustzijn maakt. Opgebouwd al sinds de start van de maand juli, gaat de ‘rem’ er vanaf dit moment helemaal vanaf.
Opnieuw een mega shift die het bewustzijn diep zal weten aan te raken, versnelling, wijziging en trillingsverhogingen van bewustzijn brengt. Dit is gerelateerd aan de evolutie op dit moment, maar is tevens een immense versnelling van bewustzijn in voorbereiding op de energie en potentie van 2021.

De Leeuwenpoort
De Leeuwenpoort die op 26 juli opent, in een samenvallen met het Oud Egyptische nieuw jaar wat gerelateerd is aan het weer oprijzen van Sirius aan de hemel, biedt elk jaar opnieuw een zeer krachtige stroomversnelling en verdieping in de collectieve bewustwordingsprocessen. Dit vindt plats een dag na de Dag buiten de Tijd vanuit de Maya profetieën.

Dit jaar is deze echter van en nog intensere aard, zoals bijna alles eigenlijk dit jaar. Menselijk Meesterschap en uitlijning met alle de Blauwdruk van ons Zijn staan dit jaar centraal en binnen die ‘kaders’ zal deze Leeuwenpoort ook van en dermate intense energie zijn dat deze de spreekwoordelijke overtreffende trap zal laten voelen.
Dat is ook de reden dat ik me innerlijk geroepen voel om juist tijdens het hoogtepunt, het 8-8 Portaal, van deze Leeuwenpoort een krachtige Intensive te geven die je feilloos zal uitlijnen met alle potentie en mogelijkheden van dit moment.
De Poorten van de leeuwenpoort openen zich op 26 juli, maar vinden hun hoogtepunt tijdens het 8-8 portaal (8 augustus) waarop de energie het meest krachtig zal zijn!
(Meer daarover zal je binnenkort in de recente artikelen van deze periode, de energetische updates, kunnen lezen!)

Krachtige oeroude kennis en -bewustzijn leiden tot deze 2-daagse
In deze workshop biedt ik je persoonlijke doorgegeven en doorleefde kennis aan die in samenwerking met de Lion Beings (die o.a. via Sirius en Lyra werken) in 2017 in mijn wezen bewuster zijn geworden. In die periode diende ik daartoe ook op aarde (ruim voor het 8-8-8 portaal toenertijd) deze Leeuwenzegels op aarde te doorbreken en de Leeuwenpoorten in het Egyptische veld weer te openen.
Dit bleek achteraf o.a. een reflectie te zijn van ons eigen totale Multidimensionale en menselijke bewustzijn.
Toenertijd was veel van die informatie nieuw voor mijn mens-zijn en heb ik daarin diepe initiaties en puz-ziel-tochten doorlopen om het verder te ontdekken en uit te diepen. Inmiddels is heel veel van deze informatie, kennis en energie al lang en breed gegrond en verankert in mijn wezen en dient deze energie zich nu telkens opnieuw aan, voor aanvullingen en verdieping, in resonantie met deze tijdsenergie.
Het laat zich voelen hoe essentieel deze kennis is en de energiesystemen die daarmee weer geactiveerd kunnen worden in het menselijk en multidimensionaal bewustzijn. En juist deze voelen essentieel voor deze Leeuwenpoort-periode in 2021.

Des te meer mensen hun innerlijke Leeuwenpoorten en Leeuwenkrachten weer kunnen activeren en reguleren, ook in mens-zijn, des te krachtiger we ankers zijn voor de shift in bewustzijn die nu plaats vindt.
Dit werkt allereerst uiteraard in je eigen bewustzijn door. Hoe krachtiger jouw Leeuwenpoorten weer geactiveerd en stromend zijn, hoe krachtiger jouw 9 ervaringswerelden ook in uitlijning kunnen komen met je mens-zijn. En hoe dieper we weer van daaruit uitlijnen met onze Bron Blauwdruk , hoe dieper jouw Menselijk Koningschap en Meesterschap weer geactiveerd en belichaamd kunnen worden.

Des te bewuster je bent van jouw uitlijning met de Lion Beings of Feline Hoger Zelf wezensdelen, hoe krachtiger je de innerlijke oeroude, universele kennis weer in je menselijk bewustzijn kunt gaan her-inneren. Dit leidt tot herintegratie en bewustwording van je totale Zelf.
Vanuit die eigen groei, bewustwording en ankering vorm je ook een pilaar van Licht, gronding en verankering voor het collectief bewustzijn.
Iedereen die stapsgewijs een hogere resonantie gaat belichamen, wijzigt iets binnen het collectief veld. Zelfs al is het een speldenprik in het collectief, het is van dusdanige invloed waardoor ook anderen weer verder kunnen groeien.

Meer informatie over deze krachtige 2-daagse en hoe je kan aanmelden, lees je hier:
https://apofyliet.nl/activiteit/leeuwenpoort-intensive-2022/
Evenement / Agenda delen: