Workshop Overvloedsbewustzijn

Bewust Zijn Centrum Apofyliet
17-07-2022
10:00
Lippenhuizen
Friesland
€ 144,-
ascensie
workshop


Overvloedsbewustzijn


Wens jij ook een dieper inzicht in waarom jouw overvloed bewustzijn niet werkelijk vrij kan stromen?
Wens jij ook handvatten, praktische oefeningen en diepere inzichten ervaren, in hoe werkelijke manifestatie van jouw Overvloedbewustzijn in je dagelijks leven te realiseren is?

Overvloed is wat vanuit Schepping zelf voort komt. Overvloed is overal en altijd aanwezig.
Wij als Bronwezen zijn overvloed!
Wij, als mens, ervaren dat echter lang niet altijd, doordat we niet meer volwaardig afgestemd zijn op ons Scheppend- en Bronvermogen en dus niet meer op Overvloed afgestemd zijn. Onbewuste patronen, overlevingsprogramma’s, vallen in bewustzijn en verwondingen (van eeuwen) zorgen er voor dat we niet meer zonder ruis kunnen afstemmen op het ware Overvloed Bewustzijn binnen ons Zelf.
Overvloed omvat alle facetten van leven. Dus het gaat niet alleen over geld, wat ‘slechts’ een 3D zienswijze en ervaring is, het omvat zoveel meer dan dat.

Deze workshop is gericht op het leren manifesteren van overvloed, maar dan net even anders dan de rest! Doordat je weer gaat resoneren op de Brontrilling van Overvloed, vanuit bewustzijn, door belichaming.
Geen trucjes of standaard technieken, maar krachtige praktische handvaten en diep zelf onderzoek, wat leidt tot bewust Zijn vanuit je eigen Bron afstemming.
Waarin doorleefde ervaringen en belichaamd bewustzijn de leidraad zijn tot de vormgeving van en samenwerking in deze workshop.

Een workshop die vanuit bewustzijn en bewustwording de natuurlijke kracht van overvloed weer in je aan gaat zetten en waarbij je (onbewuste) innerlijke armoede bewustzijn dieper doorgrond en geheeld kan worden. Werkend vanuit een diep innerlijk bewustzijn en belichaamde kracht is wat het verschil maakt en je eigen overvloed bewustzijn werkelijk in de ‘stof’ doet gronden.

Deze workshopdag gaan we aan de slag met het onderzoeken van eigen inzichten in en de omkering van jouw armoede bewustzijn. Maar ook met de innerlijke overvloed coderingen en het wekken van jouw Creatiekracht. Wanneer dat vanuit een diepe verbinding met je Zelf op alle lagen, en verbinding met Moeder Aarde en alle Goddelijke stromen tot stand gebracht wordt, kan het niet anders dan dat jouw Overvloed Code weer actief wordt.Praktische informatie:

Een workshop in een samenwerking en bundeling van kracht, kennis, wijsheid en inzichten vanuit eigen doorleefd bewustzijn. Een workshop vanuit gelijkwaardig de mannelijke en vrouwelijke energie stromen, in een bundeling van kracht, wat tevens een Sleutel is voor werkelijke Manifestatie.
Een workshop gegeven door van Patrick Scheers (5D-geld) en Willemien Timmer (Bewust Zijn Centrum Apofyliet) tijdens het 117 juli 2022, te Lippenhuizen.

Workshop van 10.00 uur tot 17.30 uur in Lippenhuizen.
De investering in jezelf bedraagt € 144,- incl. BTW
Je inschrijving is pas definitief en je bent pas verzekerd van een plaats wanneer je de uitwisseling vooraf hebt over gemaakt per bank. Bij aanmelding per mail ontvang je de rekening- en adres gegevens.Let op: Bij aanmelding zal de energie van het persoonlijk proces direct van start gaan!
Dat betekent dat je mogelijk ook allerlei innerlijke sabotage of weerstanden kunt tegenkomen voordat de workshop plaats vindt. Dit kan op vele manieren vorm krijgen en je proberen over te halen om op het laatste moment af te zeggen. Voorbeelden hiervan zijn: een gevoel van misselijkheid, extreme moeheid, mentale gedachtencirkels, innerlijke weerstand tegen de workshop, triggers die je weerhouden, etc.


Aanbeveling

Op https://apofyliet.nl/?s=overvloed en op https://5d-geld.nl/category/artikelen/ staan artikelen over overvloedsbewustzijn. Wij raden aan om enkele daarvan te lezen, zodat de informatie tijdens de workshop beter te volgen is. Het opent het bewustzijn voor een andere kijk.


Wil je deelnemen aan deze bijzonder bewustmakende dag?
Laat dan wat van je horen via Patrick: overvloed@5d-geld.nl
Of via Willemien: info@praktijk-apofyliet.nl
Evenement / Agenda delen: