432Hz klankconcert

Jack Peters van CenterSelf
25-02-2024
20:00
de Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn
Noord-Brabant
€25
healing
muziek, zang en dans


Muziekinstrumenten die gemaakt zijn door natuurvolkeren, zoals klankschalen of didgeridoos, worden op het oor – of misschien beter gezegd op het hart – gestemd. Dit blijkt de A=432Hz stemming te zijn. Deze 432Hz stemming is de klank van de natuur en de kosmos, de klank die van nature bij ons mensen hoort. Luisteren naar klank in deze stemming brengt de trilling op een ander niveau bij je binnen. Het raakt een diepere laag van je gevoel, je emoties, je hart.

Alle instrumenten die ik gebruik zijn met zorg uitgekozen op hun heldere klank in 432Hz stemming is. Daarnaast is het voor mij belangrijk dat de instrumenten in samenspel met elkaar in een zuivere harmonie samenklinken. Disharmonie zie ik als verminderde gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Harmonische klanken kunnen je in zo’n geval de richting terug naar evenwicht wijzen.

In mijn concerten hoor je alleen instrumenten op 432Hz stemming. Elk concert heeft een eigen thema, zoals Harmonie, Bewustzijn, Resonant, of Ode aan Jezelf.

Heerlijk om te ervaren; onderdompelen in klank, je laten dragen door klank, dobberen op klank. Een helder assortiment zuivere instrumenten gestemd op A=432Hz om jou te omringen met ontspannende en helende klanken. Goed voor lichaam en geest.
Evenement / Agenda delen: