Communiceren met natuurwezens in een moestuin

De Boshyacint
26-05-2022
10:30
Deelen
Gelderland
€77,-
healing
nieuwe-aarde


Velen hebben de wens natuurwezens te zien of er mee te communiceren. Door steeds meer licht en bewustzijn rondom en in ons wordt dat mogelijk. Echter het gaat niet zo maar. In mijn boek ”De zevende kristalvrouw, communiceren met natuurwezens” heb ik een hoofdstuk gewijd aan wat jou kan helpen om zelf natuurwezens te gaan waarnemen. De hier genoemde punten zijn leidraad voor deze workshop. We gaan naar een mooie moestuin waar twee vrouwen met veel liefde hun planten verzorgen. Deze workshop is dus speciaal gericht op natuurwezens die horen bij de moestuinplanten.

Op dit moment is het extreem belangrijk dat je meer verbinding maakt met de natuur en met de levensenergie in jezelf en in alle levende wezens, zichtbaar en onzichtbaar. Juist doordat dit nu tegengewerkt wordt door een situatie te creeren dat natuur eng en bedreigend is, ontstaat bij velen de innerlijke wens tot meer verbinding en tot verandering van onze omgang met alles wat leeft. De levende natuur verdient bewondering en respect.
Praten MET de wezens in plaats van praten over….
Dit wordt een workshop waarbij jou eigen innerlijke waarneming uitgangspunt is, we gaan samen intunen op natuurwezens rondom ons.

We gaan dus verschillende meditaties en waarnemingsoefeningen doen, leren vragen te stellen en de antwoorden te vertrouwen. We doen ook healingen voor de aarde en de wezens op bepaalde plekken en healingen voor onszelf.
Ik geef je geen garantie dat je daadwerkelijk kabouters, elfen, draken en zo gaat zien. Dat hangt namelijk ook af van jouw niveau van bewustwording, je levensopdracht, of je kanalen open zijn en of je daar aan toe bent. Even ter geruststelling: met fysieke ogen zie ik zelf geen natuurwezens, ik zie wel af en toe wezens en licht wegflitsen. Ik neem waar met mijn gevoel en innerlijk weten en ”hoor” de antwoorden in mijn hoofd als ik vragen stel aan natuurwezens. Het is een manier van channelen die jij ook kunt leren als je ervoor open staat. Er zijn nog veel andere manieren om natuurwezens waar te nemen: de een kan de beweging van de elfen dansen, de volgende hoort hen spreken van binnen, de ander kan hen boetseren of tekenen.

Goede basis om mee te doen:
Je bent geinteresseerd in het zelf leren waarnemen van natuurwezens. Je hebt een natuurlijke verbinding met natuur. Je hebt een goed ontwikkeld gevoel en je intuitie is scherp. Je bent nieuwsgierig, leergierig en hebt fantasie. Je weet en ervaart dat je een energetisch Wezen bent in een mensenlichaam. Je kunt je eigen energie beheren, je bent in verbinding met Jezelf en je neemt verantwoording voor jezelf. Sabotagemechanismen hebben we allemaal nog wel, je bent bereid dit aan te kijken, oplossingen te zoeken en er doorheen te gaan.
Evenement / Agenda delen: