Driedaagse ezeltrektocht Veluwe 2

Margometezel
03-06-2022
10:00
Zwolle
Gelderland
€ 222,-
groepskorting
nieuwe-aarde
reizen


Ga je mee met deze leuke kudde? Even er helemaal uit?

Geheel verzorgde, prachtige tocht met grote ezels. Speciaal voor natuurliefhebbers, wandelaars, buitenmensen. Je leert met ezels omgaan, hen verzorgen en opladen, met hen wandelen. Dat is een zeer speciale en unieke ervaring. Je bent dan helemaal in het hier en nu en vergeet al je dagelijkse beslommeringen. Tijdens deze tocht hoef jij je nergens druk om te maken, want alles is voor jou geregeld, het is een zeer mooie tocht met 2 grote ezels die een groot deel van onze bagage dragen. We nemen eten mee en koken samen op hele mooie plekken waar we overnachten.


Drie dagen zwerven over de Veluwe met de ezels Ravel en Rosemunde.
We starten en eindigen in Zwolle.

Datum reis 1: donderdag 26 mei, 10:00 uur, einde zaterdag 28 mei, ongeveer 19.00 uur.

Datum reis 2: vrijdag 3 juni om 10:00 uur, einde zondag 5 juni ongeveer 19.00 uur.


De eerste dag lopen we naar een boerencamping bij Hattem, over de IJssel, 12 km De tweede dag lopen we dwars over de noordelijke Veluwe, prachtige tocht langs o.a. de Renderklippen en de Tonnenberg, ongeveer 18 km. We kamperen op een camping midden in het bos, er is alleen maar een pomp, verder niks.
De laatste dag lopen we via een schitterende route door voornamelijk bos weer terug naar Zwolle, ongeveer 18 km.

Jij draagt je eigen kleding en persoonlijke spullen in een rugzak. Tentjes (2 kg max, in klein pakje) matjes en slaapzakken kunnen op de ezels. De ezels dragen ook (een deel van) ons voedsel.

Begeleiding: Margo, zeer ervaren trektochtenloopster met ezels, ervaring als reisbegeleidster bij SNP natuurreizen. We gaan met de eigen ezels van Margo, ze lopen gegarandeerd en ze lopen in een heerlijk wandeltempo. Door de weg die Margo is gegaan, zowel aards als spiritueel en haar unieke band met de ezels begrijp je waaarom deze tocht op de spirituele agenda staat.

Er is plek voor minimaal 2 en maximaal 5 personen. inclusief overnachting, huur ezels, 2 maal ontbijt, 2 maal avondmaaltijd, 2 maal lunch, alles vegetarisch en eenvoudig en lekker.

Zelf meenemen: lekkere tussendoortjes, lunch dag 1.

Geschikt voor kinderen en volwassenen die alles zelf kunnen lopen. De ezels zitten vol met bagage.

Het is belangrijk dat je goed weet waar je aan begint. Een goede conditie is noodzakelijk. Je hebt een flexibele instelling, je kunt tegen primitieve omstandigheden en wisselend weer.

Er kunnen geen honden mee.

Opgave via de mail, margohuggers@gmail.com, vragen: tel. 0622049540
Evenement / Agenda delen: