Portal of Peace 3, GroepsHealing Sessie op afstand

Ernst Drukker, Fenix Transformaties
13-05-2022
21:00
thuis op de bank
Zuid-Holland
€ Zie evenement
vrijwillige bijdrage
healing
meditatie


PORTAL OF PEACE,(nieuwe) Healing sessies 11,12 & 13-05-2022
van 21:00u tot 21:33u

* Vrijwillige Bijdrage

De 'Portal of Peace' sessies zijn op dit ogenblik zeer belangrijk. Het is DE manier om door de 'matrix' heen te breken en de verbinding met het goddelijke in jezelf te versterken en uit te dragen.
Als gevolg daarvan kan de realiteit zich weer aanpassen en zich opnieuw aan jou spiegelen.
Ook brengen we hiermee het potentieel voor innerlijke vrede teweeg in de wereld en zijn we als een pilaar, een baken van licht dat juist nu zo nodig is.

Mijn inziens gaat de onrust in de buitenwereld door tot ongeveer eind 2024, voordat we collectief naar iets anders kunnen doorgroeien en de nieuwe wereld zich kan gaan ontvouwen.
Dit proces is nodig om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om ‘wakker ‘ te worden. Dat betekent dat velen op dit moment door een “donkere nacht van de ziel “ gaan en nog zullen gaan.

Zelf heb ik dit proces al meerdere malen mogen meemaken en hoewel het echt niet leuk is, had ik het voor geen goud willen missen. Want , als je er doorheen gaat kom je er zoveel mooier en sterker uit! Een van de dingen die het mij gebracht heeft ,is dat ik nu met deze prachtige energie kan werken. Wat ik als nog veel waardevoller ervaar , is dat ik in de afgelopen 13 jaar mijn innerlijke oorlog heb weten te stillen. Mijn ‘Jihad’ is overwonnen. Ik ben niet meer in gevecht met mijzelf. En dat gun ik iedereen. Het betekent niet dat je leven geen uitdagingen meer heeft ( ik ben zelf 2 x gestorven ondertussen 😉 ), maar dat je daar op een heel andere manier mee om kunt gaan.
Binnen in mij is een steeds sterker gevoel van vrede. En hoe sterker dat wordt , hoe meer er ook vrede met de wereld komt. Dat wil niet zeggen dat je alles maar accepteert, maar dat je de dingen vanuit een totaal andere basis doet . Dat je 'Nee' en je 'Ja' uit een diep wezenlijke essentie komt. En dat je daardoor op een andere manier door deze mega (collectieve) shift heen kan bewegen.

De sessies zijn er dan ook op gericht om iedereen weer tot de eigen kern terug te brengen. Daar waar je kracht en je dieper weten zich bevind. Daar waar je vrede is.
Ik wil deze ‘Portal of Peace’ over 3 sessies verspreiden , zodat het de mogelijkheid heeft zich diep in je te ankeren. Daardoor kun je deze plek goed ervaren en leren kennen, zodat je er altijd naar terug kan wanneer het nodig is.
Ook zorgen de 3 dagen ervoor dat er geruimd en geschoond kan worden.
Ik wil jullie vragen om tijdens de sessie, alle emoties , gedachten en krachten er gewoon te laten zijn. Het veld wordt geopend om alles vanuit een hoger perspectief weer in balans te laten brengen. Dus geen verzet tegen, maar een integratie met alles wat er in je speelt op het ogenblik. Door een hoog resonerend veld neer te zetten kan alles daar in mee gaan vibreren en kan er los wat er niet meer dient voor jou in dit moment.

Ik laat tijdens mijn sessies altijd de energie het werk doen en fungeer enkel als poortwachter. Op die manier krijgt iedereen wat hij of zij op dat moment nodig heeft. Zeker bij deze sessie wil ik jullie uitnodigen om je te laten dragen, om je over te geven en je te laten voeden.
Wil je deze sessies ontvangen, geef dan een geschreven reactie onder dit bericht op FB. https://www.facebook.com/profile.php?id=100001384884271 of via de mail info@ernstdrukker.nl, laat weten welke dag/dagen je wilt ontvangen en ik neem je mee.
Ik raad het aan om ze alle 3 mee te doen omdat ze dan ook nog eens op elkaar gaan inwerken .

De sessies duren 33 min ( van 21:00u t/m 21:33 u ) en worden op afstand gegeven . Je kunt het beste ontvangen waneer je op een plek zit, waar je niet gestoord wordt, met je handpalmen open en je ogen dicht. Wees vooral nieuwsgierig en ontvankelijk naar wat er te ervaren valt voor jou in dat moment. Ontspan en ga in je voelen. Blijf met je aandacht in en om je lichaam aanwezig en laat het gebeuren.
Door je op te geven heb je de intentie gezet om te ontvangen en ben je dus al afgestemd.
(Het is een afstand healing en je hoeft niet ergens in te loggen)

* Vrijwillige bijdrage

Ik wil het graag op deze manier blijven doen, omdat ik weet dat het voor een aantal mensen anders te duur is en zo kunnen zij toch ontvangen.

Het betekent echter wel dat diegene die wel wat kunnen missen , dan wel wat geven!

Op het ogenblik is dit mijn enige inkomen dus
IEDERE EURO IS WELKOM. Geef wat jij voelt dat deze sessies waard zijn voor jou ! Of wat je kan missen. Zo helpen we elkaar.
Kan je niks missen, dan ben je nog steeds welkom om te ontvangen ,maar ook kleine bedragen zijn welkom.
Je kunt bij de onderstaande link een betaling via de betaalknop doen (ook mogelijkheid voor Bancontact/Paypal en Creditcard ,onderaan de pagina)
http://www.fenixtransformaties.nl/initiaties_en_activaties

Ik wens jullie een mooie en helende sessies toe.

Liefs Ernst
Evenement / Agenda delen: