Lezing Wat is verlichting

André Wierenga-Joosten, Centrum voor Bezieling
11-12-2023
19:30
Centrum voor Bezieling
Groningen
€10,-
Uncategorized


We ervaren dat de dagen korter worden en de nachten langer. Het licht is in deze tijd minder aanwezig in ons dagelijks bestaan. In deze laatste lezing van het jaar zal André ons meenemen in het thema licht en verlichting. Vrijwel alle mensen zoeken (on)bewust naar verlichting in hun leven.
Wikipedia zegt hierover: verlichting is een staat van bewustzijn waarin je de oneindige vreugde en liefde ervaart en dat je in staat bent om de liefde in ieder levend wezen te herkennen en dat je geen afgescheidenheid ervaart, maar eenheid.
De huidige tijd waarin wij leven wordt als zeer hectisch ervaren: de ene aangrijpende gebeurtenis volgt op de vorige. En het levenstempo in de maatschappij gaat steeds verder omhoog waardoor veel mensen zich steeds onrustiger en onveiliger zijn gaan voelen. Toch zoekt ieder mens veiligheid, rust, vrede en geluk. Hoe komt het dat dit niet haalbaar is voor de meeste mensen? In deze lezing zal André uiteen zetten hoe hij verlichting ziet en hoe jij je daartoe kunt verhouden, zodat je bewust wordt wat voor jou belangrijk is.

Je bent van harte welkom om erbij te zijn, zodat we gezamenlijk onze inzichten kunnen delen. Het is fijn als je je vooraf bij ons aanmeldt. Kan je er niet bij zijn, maar heb je wel interesse, dan kan je je aanmelden om de geluidsopname een dag later per mail of whatsapp te ontvangen.

Voor meer informatie: andre_wierenga@hotmail.com of tel. 0597-795034 of 06-12339615.
Evenement / Agenda delen: