Meditatiedag: Ons nieuwe energetische lichaam

Integrale Coaching & Inspiratie Willy van Berkel
29-11-2024
10:00
Integrale Coaching & Inspiratie Willy van Berkel
Noord-Brabant
€ 85
ascensie
healing


Ik nodig jullie van harte uit voor een dag met meditaties met helende energieën en tegelijkertijd energie-updates.

Sinds eind 2016 verzorg ik maandelijks meditaties. We werken hierbij altijd aan heling, voor onszelf, voor de samenleving en voor de aarde. Ons doel is om helemaal vanuit onszelf onze eigen wereld te creëren, ons eigen paradijs op aarde.
In een veilige omgeving gaan we door middel van meditatie samenwerken met de energieën van die specifieke dag. Daarnaast gebruiken we natuurlijk ook mooie muziek, stilte en de natuur om ons heen.

Ik nodig jullie van harte uit voor de volgende Meditatiedag.

Balans in ons lichaam: Om dit nieuwe bewustzijn een stevige basis te geven, is een goed gegrond lichaam noodzakelijk. Om je takken ver in de lucht te steken, heb je immers stevige wortels nodig. In deze periode (oktober/november/december) zijn vele getallen 1 te vinden (in de getallen van de maand 10/11/12). Dit is niet voor niets, want een ‘1’ staat voor nieuw begin en vernieuwing. Een prima tijd om onze basis te verstevigen, bv via ons eigen basischakra. De thema’s die hierbij horen zijn gegrond, geaard zijn en je veilig voelen.

Op deze Meditatiedag gaan we aan de slag met
Goddelijke inspiratie:
Het verwelkomen en integreren van nieuwe informatie over ons energetische lichaam tijdens meditaties. Daarnaast maken we contact met onze eigen gnosis, onze eigen wijsheid, om individuele en groepsinformatie te ontvangen.

Lichamelijke oefeningen:
Om helemaal gegrond en geaard in ons eigen lichaam te ZIJN en ons van daaruit te ontspannen. We gaan onszelf ’tot op het bot’ voelen en van daaruit ontspannen in rust en harmonie. Onze botten resoneren mee met ons eerste chakra en de kern van Moeder Aarde en naast de stevigheid in ons lichaam, geven ze ons ook de veiligheid om hier gewoon op Aarde te kunnen zijn. Tegelijkertijd zorgt de ontspanning er ook voor dat ons zenuwstelsel en onze spieren zich kunnen ontspannen, onze weerstand omhoog gaat en we makkelijker het fysieke kunnen manifesteren. Hoe meer we namelijk in contact zijn met de basis in onze eigen fysiekheid, hoe makkelijker we invloed kunnen uitoefenen op onze fysieke omgeving. De lichamelijke oefeningen zijn gebaseerd tai chi, op het werk van Liz Koch die de psoas onderzoekt en op het werk van Jaap van der Wal, embryoloog die onze embryonale ontwikkeling onderzoekt en aantoont hoe deze ontwikkeling eigenlijk nooit stopt.
Evenement / Agenda delen: