Truffelweekend

De Bizon en de Wolf
15-12-2023
16:00
Wemeldinge
Zeeland
€595
ceremonie
retreat


Dit bijzondere weekend is speciaal bedoeld voor diegenen die zich willen onderdompelen in de wijzheid van de truffels.
Het is namelijk niet niks! Een heel weekend lang staat alles in het teken van jou. Heel bewust kiezen we voor een intieme en exclusieve setting zodat we voor jou die belangrijke bubbel kunnen creëren. Een bubbel waarin je geheel verzorgd en ontzorgd wordt, niets hoeft en alles mag. Waarin je je zonder afgeleid te worden door de buitenwereld kunt laten meevoeren in de magische wereld van je onderbewuste en je echt je verborgen wijsheid kan gaan aanboren. Waarin je je veilig genoeg voelt om je te laten leiden door de truffels. Naar inzichten en een dieper weten. Om te ontdekken welke (belemmerende) patronen je onbewust meedraagt, welke hartsverlangens je hebt, wat je nodig hebt (en wat niet meer) en wat jouw rol is in het grote geheel. Je krijgt de kansom je maksres af te leggen en meer te weten te komen over wie je in essentie bent,Om de veiligheid en de intieme setting te waarborgen hebben we ervoor gekozen om samen maximaal 6 mooie mensen te begeleiden.

Daardoor kunnen we iedereen die persoonlijke aandacht geven die zo belangrijk is voor, tijdens en na de truffelreizen.

We weten dat een truffelceremonie altijd een beetje spannend is, of je het nu voor het eerst ondergaat of al vaker hebt mogen beleven. We weten ook dat de meeste mensen zich de dag na een truffelceremonie zacht en open en ontvankelijk voelen. Vandaar dat een truffelweekend zoveel meerwaarde kan hebben. Beide bovenstaande gegevens dragen bij aan de mogelijkheid om een tweede reis nog dieper te kunnen gaan.


Centraal staan de twee truffelceremonies op vrijdag en op zaterdag.
En daarbij wij gaan alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat jij om de ceremonies het hele weekend heel zachtjes in je magische bubbel kan blijven drijven. Met prachtig eten, met helende massage, met reiki, met adem, met lichaamswerk, met klanken, met vuur, met drums, met de warme buiten jacuzzi, met voldoende gelegenheid om te delen met gelijkgestemden én voldoende ruimte voor privé tijd met jezelf en vooral en bovenal met onze onverdeelde liefdevolle aandacht en hulp bij het integreren van wat je reizen je gaan brengen.

595 euro pp

Hierbij inbegrepen zit:
twee truffelceremonies
rapé, ademwerk, palo santo, etherische oliën en handgemaakte geuren
drums, stemvorken, klankschalen en andere magische instrumenten
reiki, helende massage, energetisch werk
twee overnachtingen in de ceremonieruimte
super mooi, vers en lekker eten en drinken
vuur & water (jacuzzi of Oosterschelde)
ruim voldoende tijd om te delen én tijd om alleen te zijn

Vrijdag 16.00 u t/m zondag ongeveer 13.00 u
Locatie: Wemeldinge, Zeeland
Evenement / Agenda delen: