Lezing Peter van den Hoek – Hemeltaal in steen: Een boodschap voor nu

Stichting "Er is meer..."
01-02-2024
20:00
Ontmoetingscentrum Immanuelkerk Veldhoven
Noord-Brabant
€ 12,50 / € 15,00
nieuwe-aarde


2 Februari 2024 nodigen wij u van harte uit voor de lezing van Peter van den Hoek.

Veel oude steenmonumenten in de wereld lijken de taal van de sterren te spreken. Deze universele taal verbindt verschillende culturen met elkaar. In gigantische steenconstructies hebben deze culturen een boodschap voor ons tijdperk achtergelaten!

Zo lijken de piramides van Giza en stenenrijen van Carnac als sterren-kalenders te werken met ons tijdperk (2012 volgens de Maya-kalender) als D-Day. In deze lezing neemt Peter je mee op reis om deze sterrentaal en hun boodschap te leren kennen en begrijpen. Dan gaan we inzien waarom de pyramidebouwers van Giza en de steenoprichters van Carnac zoveel moeite hebben gedaan om ons tijdperk in steen te vangen en duizenden jaren te bewaren tot nu. Als een boodschap en bemoediging om ons door een moeilijk overgangsproces heen te helpen!

Peter van den Hoek is al vele jaren actief als Archeoastronoom. Dit is een duur woord voor iemand die archeologische bouwwerken onderzoekt vanuit astronomisch perspectief, dus zon, maan en sterren. In deze hoedanigheid schrijft hij artikelen voor het hunebedcentrum (www.hunebednieuwscafe.nl) en maakt hij korte documentaires voor zijn Youtubekanaal ‘Stars and Stones Mysteries’.
www.hunebednieuwscafe.nl

Tijd: 20:00-22:30 uur, zaal open vanaf 19:15 uur
Entree: € 12,50 (is inclusief koffie of thee in de pauze)
Of: € 15,00 contant/pin betalen voor aanvang van de lezing, behalve natuurlijk als de lezing reeds is uitverkocht
Locatie: Ontmoetingscentrum Immanuelkerk, Teullandstraat 1, 5503 VV Veldhoven
Extra: Ringleiding (voor slechthorenden) aanwezig
Evenement / Agenda delen: