Metamorfose cursus

Indalo Yogacentrum - Holistisch centrum - Christa en Jacques Lut
18-02-2024
10:30
Elst
Gelderland
€ 250,-
healing


Op zondag 18 februari start de tweedaagse cursus Metamorfose massage 2024.

Metamorfose massage cursus 2024

Data: zondag 18 februari en zondag 25 februari
Tijd: 10.30 - 16.00 uur
Locatie: Indalo Yogacentrum - Aureus 93 - 6661 SG Elst (Gld)
Cursusgeld: totaal 250,- euro, inclusief btw, cursusboek en certificaat

De cursus Metamorfose massage is een prachtige, zachte, eenvoudige en bovendien liefdevolle manier van masseren van de reflexzones van de wervelkolom op de voeten, handen en het hoofd.
De Metamorfose massage is professioneel en effectief, werkt diep ontspannend en helend (een goede remedie voor het oplossen van drukte, stress, blokkades e.d.). Bij deze vorm van massage worden geen oliën of andere hulpstoffen gebruikt. De reden daarvoor is dat het hier niet om een massage als bestrijding van symptomen of een “ziektebeeld” gaat, maar om het leven zelf. De tweedaagse cursus laat je worden wie je in wezen bent . . . je ondergaat dus een metamorfose!

Je hebt geen specifieke kennis of (voor)opleiding nodig. Iedereen heeft het vermogen om deze prachtige holistische vorm van masseren verder te ontwikkelen en te integreren, eigen te maken en direct toe te passen op jezelf, in je familiekring en bij vrienden of in je praktijk.

Informatie/inschrijving: zie de bijlage en onze website www.indaloyogacentrum.nl. Alle inschrijvingen vinden plaats op volgorde van binnenkomst.
Als je graag wil deelnemen, dan zie ik je inschrijving van harte tegemoet.

Ik kijk er naar uit om je te mogen verwelkomen.

Lieve groet,
Christa
Evenement / Agenda delen: