Allerzielen Healing Circle – In Meditatie voor Vrede&alle overleden zielen op Moeder Aarde

Maria van der Geest - STERRENPOORT - World Peace Healing Circles
02-11-2023
20:00
Thuis doe je op Afstand mee
Online
0
gratis
meditatie
nieuwe-aarde


MEER INFO VIND JE OP: https://www.mariavandergeest.com/2023/11/01/afstands-healing-vieringen-1-2-nov-allerheiligen-allerzielen-voor-world-peeace/

Start om 20 op Spotify de Afspeellijst STERRENPOORT: 2 nov Allerzielen viering
of klik op onderstaande LINK: https://open.spotify.com/playlist/3M4O2rsdZ1wqKBZ5YkaV09?si=7244972b2df74f89


Lieve Lichtwerkers,

Het is vandaag LeMUria dag 1-11, dus weer heel veel énen op een rij!

Daarom is AllerHeiligen een hele belangrijke energie datum én zetten we graag al onze Spirit vrienden die dagelijks ons omringen met Liefde & Licht in het Gouden Zonnetje.

Als dank voor hun onbezoldigde bescherming naar ons allen toe DAG & NACHT, doe ik het verzoek aan allen om op 1 nov én 2 nov om 20 uur mee te doen op afstand aan onze World Peace Healilng Circle.

SPIRITS VERZOCHTEN ME OM BEIDE LICHTCIRKELS IN HET TEKEN TE ZETTEN VAN WORLD PEACE, OMDAT DIT OOK HUN ALLERGROOTSTE HARTEWENS IS ALS ZE ONS OMRINGEN OM:

VREDE IN JOUW HART &
VREDE IN ONS ALLER ROSAMUNDIA HART TE BRENGEN
VREDE DOOR TE GEVEN AAN IEDERE MENS / ZIEL
OVERAL OP MOEDER AARDE
OVERAL IN HET OM NIVERSUM

Doe je mee? Precies als op de zondagen, poortdagen en volle manen starten we telkens thuis om 20 uur.

Steek een gewijde LeMUruia kaars en wierook aan, spray en bid één van de Geneeskrachtige Spirituele gebeden op www.worldpeacehealingcircle.nl voorheen www.moedermaria.nl.
Er wordt nu flink aan gewerkt, want het is een grote wens van Grootmoeder Maria, om deze website nog meer in het teken te brengen van Wereld Vrede zoals dat in de tijd van het OUde LeMUria en Atlantis heel dood-normaal was! Wij zijn de doorgeef kanalen van hun Goud, Wit seleniet Zilveren, en Oranje Roze Koperen doorweefde Regenboogstralen naar Moeder Aarde toe, om deze te vermenigvuldigen en rond te bazuinen-verspreiden!

ZEG HET VOORT – ZEG HET VOORT

Maak tijdens deze Bezielende Meditatie het liefst gebruik van bijvoorbeeld onderstaande 2 afspeelllijsten Allerheiligen en AllerZielen, want 2 nov gedenken we allen die dit jaar Moeder Aarde achter zich hebben gelaten, maar beschik je niet over Spotify, luister dan naar je eigen vredelievede muziek, want muziek: dáár zijn de Spirit engelen en natuurwezen elfjes dol op en zullen ze mee dansen en vieren!

Dans, zing, bid en mediteer zelf ook vandaag en morgen, want de Schepping is zich aan het voorbereiden op een fantastische herstart, zoals we dit nog nimmer beleefd hebben met elkaar én dat mag heus gevierd worden vinden de Spirits en al je overgegane vrienden en familie.
Evenement / Agenda delen: