Kerst met Geert Kimpen & Michelle Shanti

Geert Kimpen
16-12-2023
20:30
Op Hodenpijl
Zuid-Holland
€ 38,50
healing


Een warme avond vol verbinding, humor en verdieping

In Geert’s familie werd bij kerst altijd één extra bord gedekt. Dat was bestemd voor Jezus mocht die plots aan de deur staan en mee willen eten.
Maar Jezus kwam nooit. Daar ontstond Geert’s fascinatie voor Jezus. Wie was toch die man? En waarom vierden iedereen elk jaar zijn verjaardag als hij toch nooit kwam opdagen voor zijn eigen feestje?
Voor Michelle is Jezus vooral voelbaar in de verbinding met de vrouwen om hem heen. Zijn grootmoeder Anna, moeder Maria en natuurlijk MARIA MAGDALENA. Wat Michelle betreft vertellen deze vrouwen een verhaal dat veel verder gaat dan het oorspronkelijk kerstverhaal. En is het kerstfeest niet compleet als we ook deze vrouwen vieren.
Geert en Michelle erkennen zowel het menselijke in Jezus, Maria en MARIA MAGDALENA als de hoogontwikkelde zielen met een ongekend potentieel die zij tegelijkertijd waren. Het is deze combinatie die in ons allemaal huist en die we in deze tijd volledig mogen gaan leven.

Geert vertelt op zijn geheel eigen wijze verhalen die ook opgeschreven werden, maar die we niet mochten kennen. Die verboden werden. Vreemde verhalen soms die hij afstoft met zijn vertelkunst en humor.
Michelle neemt je mee naar de diepere lagen van het vrouwelijke. Ze deelt over de drie vrouwen in Jezus' leven en laat je het vrouwelijke in je zelf ervaren.
Vanavond mag jij plaatsnemen bij het extra bord zodat we samen de geboorte van Jezus kunnen vieren, en de vrouwen kunnen eren die zo een belangrijke rol in zijn leven speelden.

Kom jij mee kerst vieren in een warme avond vol verbinding, humor en verdieping?
Wees welkom!
Evenement / Agenda delen: