Tantrisch Verstillen

Hartstreling Tantra
30-12-2023
14:00
Hartstreling, Westervoort
Gelderland
€110
meditatie
retreat


Deze donkere periode nodigt als geen ander uit tot verstilling en naar binnen keren. Even minder bezig zijn met de buitenwereld en wat daar misschien van je verwacht wordt. Het is de periode van opladen in rust. Hét moment om nieuwe energie op te doen voor het nieuwe jaar.

-= TIJD VAN DE YOGI =-

In deze donkere periode is de maan-energie, de vrouwelijke, naar binnen gerichte en verstillende energie sterker. Het is het jaar-equivalent van de nacht, de tijd van de yogi. Verstilling en naar binnen keren wordt in deze tijd versterkt door de energie van het seizoen.

Meditatie gaat makkelijker en werkt dieper. Klanken (mantra’s, klankbad) werken sterker door. Subtiele energie, zoals kundalini, stroomt makkelijker. We maken makkelijker contact met het ongeziene. Ook verbinding met elkaar komt makkelijker tot stand.

-= STILTE =-

Stilte in de dagretraite Tantrisch Verstillen wil zeggen dat we zo min mogelijk praten. Liefst helemaal niet. Het is dus niet hetzelfde als geen geluid maken. Mantra’s en andere vormen van klanken vormen deel van de stilte. Natuurlijk praten we als begeleiders om de meditaties uit te leggen. Verder blijven we zelf ook zoveel mogelijk stil en gaan we in ieder geval niet kletsen. Dat mag daarna weer.

De dag is zo opgebouwd dat we je meenemen van het alledaagse naar de stilte en aan het eind ook weer terug. Je hoeft dus niet stil aan te komen en stil weg te gaan.

-= PRAKTISCH =-

* Voor alleengaanden en (gelegenheids)stellen
* Naaktheid in workshop: geen
* Man/vrouw-balans: n.v.t.
* Geschikt voor beginners en gevorderden
* Tijden: 14:00-22:00
* Inloop vanaf: 13:30
* Inbegrepen: maaltijd, koffie, thee en lekkers
* Meenemen: makkelijk zittende kleding, flesje water, warme sokken (als je snel koude voeten krijgt)
* Bijdrage: € 110,00 per persoon

-= AANMELDEN =-

➡️ https://hartstrelingtantra.nl/evenement/tantrisch-verstillen-2312/#aanmelden ⬅️

-= MEER INFORMATIE =-
Kijk op https://hartstrelingtantra.nl/evenement/tantrisch-verstillen-2312/
Of bel of mail naar Hartstreling: 06-10996723, info@hartstreling.nl
Evenement / Agenda delen: