Communiceren met de natuur en de natuurwezens

De Boshyacint
25-05-2022
10:30
Sint Maartensvlotbrug
Noord-Holland
€77,-
nieuwe-aarde
workshop


Gastvrouw: Sylvia van Gijtenbeek; Gouden Moeder Aarde Praktijk Merlina
Adres: Belkmerweg 115, 1753 GG St. Maartensvlotbrug
Graag iets meenemen om te delen voor de gezamenlijke lunch.
Er is plek voor maximaal 12 mensen
WAT GAAN WIJ DOEN?
Waarnemingsoefeningen, schrijfoefeningen, meditaties, healing voor Moeder Aarde afgewisseld met speelse natuurbeleving. We zijn zo veel mogelijk buiten, dus warme kleding is gewenst.
Op dit moment is het heel belangrijk dat je meer verbinding maakt met de natuur en met de levensenergie in jezelf en in alle levende wezens, zichtbaar en onzichtbaar. Juist doordat dit nu tegengewerkt wordt door een situatie te creëren dat natuur eng en bedreigend is, ontstaat bij velen de innerlijke wens tot meer verbinding en tot verandering van onze omgang met alles wat leeft. De levende natuur verdient bewondering en respect.
In deze workshop staat jouw eigen innerlijke waarneming centraal. We gaan samen intunen op de natuurwezens die aanwezig zijn op de prachtige plek die Sylvia met veel liefde en bezieling gecreëerd
heeft. Het is een bijzondere krachtplek met helende werking, de liefde voor Moeder Aarde is hier voelbaar.
In deze workshop gaan we oefenen met het onbevooroordeeld en oordeelloos vragen stellen en naar de antwoorden luisteren. Je kunt echt alles vragen wat je wilt weten aan een bloem, een steen, een boom en je krijgt antwoord. We gaan leren luisteren naar de stem van de natuur. Daarvoor is het nodig dat we zelf innerlijk stil worden en kinderlijk open. Wees welkom!
Website Sylvia: www.praktijkmerlina.nl 06 – 51915359
Opgave en voor meer informatie: bel of stuur een mail naar margohuggers@gmail.com

Evenement / Agenda delen: