Vrouwencirkel – Vrouwenkracht

Mascha de Weijer, Yellow Star coaching
15-11-2023
09:30
Haarlem
Noord-Holland
€25,-
ceremonie
meditatie


❤️ Vrouwencirkel in Haarlem ❤️ "Vrouwenkracht"

Kom je ook naar de vrouwencirkel op woensdag 15 november? Alles even lekker loslaten; uit je hoofd en in je hart zakken. Door de ruimte te nemen voor jezelf en tot stilstand te komen kan je jezelf op een dieper niveau openen voor nieuwe energie. We komen samen met een kleine groep gelijkgestemden vrouwen om te delen, van elkaar te leren en te verbinden.

❤️

Het thema voor deze cirkel is "Vrouwenkracht". De nieuwe maan staat in het teken Schorpioen, een teken dat houdt van diepgang. Tijdens deze nieuwe maan is het een perfecte tijd om bij jezelf te voelen wat er diep van binnen speelt... Je mag jezelf kwetsbaar opstellen en je emoties omarmen. Zeker in de veilige omgeving die wij in deze vrouwencirkel neerzetten. Het kan in eerste instantie onwennig aanvoelen om echt diep naar je gevoel te gaan, maar vooral deze "deep dives" kunnen de meest waardevolle inzichten met zich meebrengen. Daarmee voel je hoe krachtig en powerfull jezelf bent: "Vrouwenkracht"!

❤️

Ik neem jullie mee in een fijne Tai Chi & Healing Tao flow zodat je kan ontspannen en aarden. Daarnaast begeleid ik een hart-openende meditatie. Zo versterken we onze zelf-liefde en vrouwenkracht!

❤️

Er is ruimte om te delen maar dat hoeft niet. Alleen aanwezig Zijn is ook heel fijn. Voel je je aangetrokken en ben je nieuwsgierig? Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

❤️

Samenkomen in een vrouwencirkel inspireert en laat de liefdevolle vrouwenkracht in jezelf stromen!
Liefs, Mascha

❤️

Vrouwencirkel "Vrouwenkracht"
Vrijdag 15 november
Tijd: 9.30 - 11.45 uur
Adres: Mauveplein, Haarlem
Bijdrage: €25,-

Volgende vrouwencirkel
- Woensdag 13 december “In verbinding met jouw Licht- en Liefdeskracht”


Meer info: www.yellowstarcoaching.nl
Evenement / Agenda delen: