Zoektocht naar de Ziel

Pierre van Eijl
14-11-2023
20:00
Rotterdam, Proveniersstraat 30 B
Zuid-Holland
€5 donatie


Zoektocht naar de Ziel

Eén van de geheimen van het leven is de ziel. Iedereen heeft daarvan gehoord, maar waar zit die ziel? En als je geraakt wordt tot in het diepst van je ziel, wat gebeurt er dan? In de komende bijeenkomst van 14 november gaan we met die vragen aan de slag. Die bijeenkomst krijgt volgend jaar een vervolg in andere bijeenkomsten. In al díe bijeenkomsten gaan we op zoek gaan naar de ziel en wat die voor ons te betekenen heeft. Doe je mee?

Ik ben Pierre van Eijl en ga je begeleiden op deze Zoektocht naar de Ziel. Ik zal daarbij dingen over de ziel vertellen en meditaties begeleiden zodat je meer contact krijgt met de ziel, of beter gezegd: jouw ziel. Mijn achtergrond is aura-reader en healer (al vele jaren). Ik heb mij leven lang gewerkt op de Universiteit Utrecht als onderwijskundig adviseur en onderzoeker.

Wil je alvast meer weten over deze Zoektocht naar de Ziel dan kun je naar de website daarover gaan:
https://kundalini-energie.nl/2023/05/27/stap-1-kiezen-voor-een-zoektocht-naar-de-ziel/

Je kunt ook het boek ‘Tocht van de Ziel’ lezen dat ik onder mijn auteursnaam Pierjasi heb geschreven: https://www.bol.com/nl/nl/p/tocht-van-de-ziel/9300000072054012/ Dit boek geeft meer achtergrondinformatie voor de zoektocht en bevat een aantal oefeningen.

De bijeenkomst kun je ook online volgen. Stuur mij een mail (eijl0000@wxs.nl) onder vermelding van ‘Zoektocht’ en ik stuur je een zoomlink.


Evenement / Agenda delen: