The Halo Experience

Mathieu Iking en Eyra Moon
13-05-2022
19:00
ZOOM
Online
€25
healing
meditatie


De Halo Experience wordt gefaciliteerd door Mathieu Iking van Source Healing Ibiza en Eyra Moon, intuitie trainer en SCM Healer. We hebben ondervonden dat de combinatie van onze methoden en energie een diepe impact hebben op het opruimen van beperkende overtuigingen en angsten.
We gaan tijdens deze online Helende Reis tot diep in de wortel van het ontstaan van die overtuigingen. Waarom ontstonden ze en waar? Het opruimen hiervan en integreren van de waarheid op diep niveau heeft als resultaat het verhogen van onze trillingsfrequentie.

The Halo Experience is een online wekelijks event in zowel het Engels (zondag 20.30) als Nederlands (vrijdag 19.00) en wordt tevens LIVE in Nederland en Ibiza gehouden met live muziek (handpan/zang). Het heeft de potentie te helen op alle niveaus; lichaam, onderbewustzijn en op zielsniveau. Het is effectief gebleken als oplossing voor pijn, stress, emotionele issues, biedt ondersteuning en activeert je gaven in je DNA. Het is onze passie je te herinneren van en reconnecten met je ware zelf, los te laten wat je niet meer dient om in die stilte die ontstaat je life purpose te vinden. Door regelmatig deel te nemen aan The Halo creer je een nieuwe mind dat nieuwe mogelijkheden ziet in alignment met je blauwdruk, het waarom het Universum je gemaakt heeft. We hopen dat meer mensen aansluiten bij onze communitie om onze trillingsfrequentie te vergroten. De impact is namelijk groter dan voor onszelf alleen!

We zien er naar uit je te ontmoeten tijdens een van onze helende reizen of op onze 1-on-1 retreats in Ibiza, online events of 1:1 sessies.

Liefs, Mathieu en Eyra
www.sourcehealingibiza.com
www.eyramoon.com
Evenement / Agenda delen: