Energetische stoel Urim-code

Amadorra
16-12-2023
10:30
Laren (gld)
Gelderland
€75-125


Workshop over de energetische stoel de Urim-code. Dit is een stoel die door Monique Timmers in de wereld is gezet, en werkt als een energetische krachtplek.

De werking van de Energetische Stoel is gebaseerd op frequentietechnieken die het cel-helend vermogen op meerdere manieren stimuleren.

Steeds meer mensen weten dat in ons een intelligent bewustzijn werkzaam is met een onbeperkt vermogen. Dit bewustzijn zorgt voor ons. Het is helend van aard. De Lichtmatrix van de Urim-Code, een matrix van Levend Licht, bewerkstelligt dat dit bewustzijn veel beter kan functioneren en weer de verbinding kan maken met je goddelijke blauwdruk, de plek waar je volledig HEEL en in EENHEID bent.

De workshop is in eerste instantie bedoeld voor mensen die deze stoel al in bezit hebben of deze willen gaan aanschaffen. Het doel van de workshop is om je meer kennis te verschaffen over op welke manier je met deze stoel (voor jezelf) kunt werken, zodat je optimaal van de werking ervan kunt profiteren.

Het is echter ook mogelijk om deel te nemen aan de workshop als je belangstelling hebt voor de stoel zonder er zelf één te hebben, gewoon om er kennis mee te maken. Een onderdeel van de dag is ook dat iedereen de Urim-code mag gaan ervaren door er op plaats te nemen.
Evenement / Agenda delen: