10 x Coaching Ode aan de laatste van de vrouwenlijn

Anneke Wittermans Diadans en Stichting Beweegreden
09-01-2024
20:00
Zoom
Online
€200
vroegboek korting
webinar
workshop


Ode aan de laatste van de vrouwenlijn coaching 2024
Wekelijkse coaching traject Erken latente talenten start 9 jan 2024 Deel 2 Mysterie van de vrouwenlijn via zoom 20.00-21.30
3 x10 bijeenkomsten
dinsdag avonden 20.00-21.30 – max 12 plaatsen
training is interessant voor dochters, moeders en zonen

De laatsten van de vrouwenlijn en specifiek ook mannen en vrouwen zonder kinderen, wachten een speciale invulling van het leven. Zij hebben een andere levensopdracht, een buitengewone taak. Zij worden geroepen om datgene, wat zich eeuwenlang in de vrouwenlijn heeft kunnen opbouwen, te filteren, verfijnen en te belichamen. Hierin zijn zij voor ons toonbeelden hoe je in het leven kunt excelleren.
Dit semester dinsdagen okt-dec is er aandacht voor oneindige rij van Voormoeders, voorvaders, die nodig zijn voor mijn conceptie, invloed via de genen, verborgen drijfveren in het water en het mtDNA.
In deel 2 gaat over het mysterie van de vrouwenlijn en erkennen en herkennen van de processen. Hoe me staande te houden autonoom en verbonden in de samenleving. Aandacht voor de drijfveren, beweegredenen, motivaties, voor het verduren en verzoenen, het hercoderen, het bestaanskapitaal bouwen en mooie beelden en taal vinden om schoon af te hechten.
Deel 1. Grootmoeders spreken start opnieuw 9 okt 2024
Deel 2. Mysterie van de vrouwenlijn erkennen en herkennen van processen start 9 januari
Deel 3. Negen Toonbeelden Erkennen van latente talenten. start 9 april

Aanmelden: Stuur me een mail, diadans@planet.nl voor een intake gesprek
Kosten €180.- 10 avonden IBAN NL84INGB0003768025 tnv A.S Wittermans
Fijn als je alle drie blokken meedoet dan kunnen we er dieper in op gaan. Er is plaats voor 12 deelnemers. Geef je tijdig op.

Hoe zien de avonden eruit
De processen zijn In dialoog: ik vertel over een aspect, we schrijven allen iets naar aanleiding van een vraag of oefening wat we delen met elkaar en Suzan zingt liederen. Stap voor stap daagt het belang hoe je eigen latente talenten een plaats kan geven, hier je kunt bouwen aan je waardenkapitaal, of met schone taal je zelf toe spreken.
Door vragen te stellen en zelf na te denken, op te schrijven en uit te spreken ontstaan nieuwe inzichten om onze eigen specifieke talenten te erkennen en waarderen. Deze lezingcyclus vormt een spiraal, om ons te verwonderen en trapsgewijs laag voor laag de verscheidenheid van beelden te weven. Daar waar telkens combinatie van verschillende beweegimpulsen en toonbeelden samenkomen kan elke herhaling een verdieping aanbieden.
Stap voor stap is er de tijd om elk proces te doorlopen en te proeven hoe dit leeft in ieder van ons of we nu dochter, moeder, grootmoeder of zoon zijn. Moge de vragen die dit oproept een katalysator worden om in gesprek de specifieke eigen leef-motieven te ontdekken. Bijvoorbeeld de vraag: hoe is dit bij mij? Zo ontstaan bijzondere ontmoetingen en hartverwarmende gesprekken.
Ik hoop je te ontmoeten op woensdagen maak mee en verwonder, dinsdagen, bij lezingen of in de dans .
Anneke Wittermans Youtube Diadans diadans@planet.nl 06-15081719 laatste nieuwsbrief
Suzan van der Voort Youtube zang (heeft de gedichten van Anneke gecomponeerd tot liederen) www.diadans.nl
www.annekewittermans.nl
Vrijgeven, vieren van verbintenissen IBSN 9789088400810
Ode aan de laatste van de vrouwenlijn Erken latente talenten ISBN 978 90 830700 7 0 8-3-2023
Evenement / Agenda delen: