The Healer Within

Nimis-centre of light
25-11-2023
11:00
Nimis-centre of light Bussum
Noord-Holland
€225,00
workshop


Bereid je voor op een zielsroerende reis waar de essentie van jouw ziel ontwaakt als healer, verbonden met de diepgaande energieën van de spirituele wereld.

In deze module ga je op een sacrale weg van zelfontdekking, waarbij je de grenzeloze helende potentie van jouw ziel ontsluit. Door middel van begeleide meditaties, energievisualisaties en loslaattechnieken, zul je je verdiepen in de diepten van jouw ziel en toegang krijgen tot de goddelijke helende energieën die door het universum stromen.

Ontdek de kunst van een bezielde healing terwijl je energetische blokkades loslaat, oude wonden heelt en harmonie herstelt in je geest, lichaam en spirit. Door de kracht van intentie en gefocust energiewerk, zul je de transformerende effecten van ziels healing ervaren, zowel binnenin jezelf als in het leven van anderen.

Naarmate je dieper verbind met jouw ziel, zullen je intuïtieve vermogens tot bloei komen, waardoor je de subtiele energieën om ons heen kunt waarnemen. Dit verhoogde bewustzijn stelt je in staat om diepgaande healing en begeleiding te bieden aan hen die het nodig hebben, en dienend als een kanaal voor universele liefde en licht.

Ga met ons mee op deze heilige reis van healing en ontsluit de diepgaande wijsheid en helende krachten die in de diepten van jouw ziel schuilen. Omarm jouw rol als healer en laat het stralende licht van jouw ziel de wereld om je heen verlichten.

Duur: weekend
Tijd: 11.00 - 17.00 uur
Locatie: NIMIS Bussum
Voertaal: Engels
Trainer: Mark Falconer Atlee
Info: 06 - 83791850
Evenement / Agenda delen: