Soulpath2life- De reis naar binnen

Nimis-centre of light
04-11-2023
11:00
Nimis-centre of light Bussum
Noord-Holland
€225,00
nieuwe-aarde
workshop


Een ziels Reis van Zelfontdekking en Transformatie

Ga met ons mee op een diepgaande innerlijke reis terwijl we ons verdiepen in de essentie van jouw ziel. Ervaar de helende en transformerende kracht van het opnieuw verbinden met je authentieke zelf en omarm een leven vol liefde, vreugde en vervulling.

Het Ontdekken van de Uniciteit van de Ziel:
Tijdens deze training leggen we een diepe verbinding met jouw ziel. Je leert hoe je oude zielswonden kunt helen, je zielspotentieel kunt benutten en de beperkingen van de menselijke ervaring kunt loslaten. Hierdoor ontstaat er een heldere en levendige verbinding met je ziel, waarbij het bewustzijn van je unieke en authentieke zelf ontwaakt.

Heling en het Omarmen van Heelheid:
Terwijl we onszelf en anderen helen, realiseren we ons dat het onze ware aard is om gezond en vitaal te zijn. We erkennen onze innerlijke wijsheid en het innerlijke licht dat ons verbindt met het grotere geheel, de ziel. Via verschillende vormen van mediumschap zullen we onze natuurlijke vermogens verkennen en oefenen om energieën te helen en te lezen, geleid door de intuïtie, de stem van de ziel.

Herontdekken van je Zielengroep:
In deze training zul je je zielengroep herontdekken. Ervaar de ware innerlijke vreugde en vrede die ontstaat wanneer je opnieuw verbinding maakt en samenwerkt met medeleden van je zielengroep terwijl je je unieke pad volgt. Samen zul je elkaar ondersteunen en verheffen op deze ziels reis.

Bewust leven in verbinding met je Ziel:
Deze training biedt specifieke en originele oefeningen, meditaties, visualisaties, helingstechnieken en loslaatmethoden om volledig in het bewustzijn van je ziel te leven, hier en nu. Hierdoor krijg je helderheid van geest en verdiep je je verbinding met je ziel, waardoor je ware essentie kan stralen.

Ben je klaar om op een zielvolle reis van zelfontdekking en transformatie te gaan? Sluit je aan bij ons terwijl we de diepten van jouw ziel verkennen, oude wonden helen en het unieke en authentieke wezen dat je bent omarmen. Door opnieuw verbinding te maken met je ziel,
ontgrendel je je innerlijke wijsheid, benut je het potentieel van je ziel en creëer je een leven vol liefde, vreugde en vervulling.

Mis deze kans niet om in lijn te leven met het doel van je ziel.
Meld je nu aan en laat je ziel je leiden naar een leven vol diepgaande verbinding en innerlijke vrede.

Duur: weekend
Tijd: 11.00 - 17.00 uur
Locatie: NIMIS Bussum
Voertaal: Engels
Trainer: Mark Falconer Atlee
Info: 06 - 83791850
Evenement / Agenda delen: