True Unity Healing Avond: Waardevol

Flow of Miracles
16-11-2023
20:00
Flow of Miracles
Zuid-Holland
€175
healing
workshop


Heb jij weleens moeite om je eigen waarde te herkennen? Merk je dat anderen je niet of nauwelijks waarderen of ben je telkens bezig met van alles doen om jezelf maar te bewijzen? Herken je dit en wil je er vanaf, geef je dan op voor de True Unity Healing avond!

We gaan met True Unity aan de slag om elkaar te helpen een doorbraak te creëren. Rianne Collignon’s techniek lost blokkades op in lichaam, hart of geest, maar ook in je verleden, in vorige levens of bijvoorbeeld vanuit familiepatronen. Je voelt dus gelijk waar jij vast zit, waarom en we lossen het gelijk op. Ervaring met de techniek is niet nodig.

Bij de groepshealing is één persoon de focus persoon, maar alle deelnemers ontvangen de helende kracht die ruim 6 weken door blijft werken. Wil je meer weten over de techniek bekijk dan de website (www.flowofmiracles.nl) of doe mee met een True Unity Video (Engelstalig) op het YouTube kanaal: https://www.youtube.com/@flowofmiracles.

Opgeven voor deze avond op 16 november van 20.00-22.00 kan via de website www.flowofmiracles.nl, per e-mail info@flowofmiracles.nl of bel op werkdagen tussen 19.00-20.00 naar 06 10521351.
Adresgegevens: Praktijk Flow of Miracles, Hooikade 13, 2627 AB te Delft
Evenement / Agenda delen: