Familie-opstelling in samenwerking met Kristallen Schedels

Cocky van Dam
18-11-2023
10:00
Hoeven, vlakbij Etten-Leur
Noord-Brabant
€ 82,=
healing
workshop


Familie-opstelling in samenwerking met Kristallen Schedels

Vindt plaats op 18 nov. en gaat definitief door, er is nog plek om deel te nemen.

Al jaren begeleidt Cocky van Dam mensen en werkt zij samen met de energie van Kristallen Schedels. Sinds enige tijd is er een nieuwe combinatie ontstaan, familieopstellingen in samenwerking met Kristallen Schedels. U hoeft zelf geen Kristallen Schedel te bezitten of er ervaring mee te hebben om deel te kunnen nemen aan deze familie-opstelling.

Op zaterdag 18 november a.s., is het mogelijk dit met andere geïnteresseerde te ervaren. Als u al eens een opstelling hebt mogen ervaren dan weet u dat het bijna niet in woorden te vertellen is wat het nu eigenlijk is en wat erin mag ontstaan. In een opstelling gaat het om voelen en vertalen vanuit uw hart, het kan intens, krachtig, diepgaand en soms confronterend zijn maar bovenal vinden het alle deelnemers, iedere keer opnieuw, vooral bijzonder. Één van de aanwezigen omschreef het als: "Het is werkelijk opruimen op mijn hardeschijf". Deze omschrijving is kort en krachtig geduid wat het voor u kan betekenen.

Wat deze dag o.a. de revue gaat passeren:
Bij een opstelling is er iemand die een vraag heeft (de vraagsteller). De andere deelnemers kunnen worden opgesteld in de ruimte als representant. De vraag kan betrekking hebben op verschillende zaken, bijv. een familierelatie, op uw werk etc.. Zodra de representanten en de Kristallen Schedels opgesteld zijn, staan ze 'in de energie van de ander’. Tussen de representanten en de Kristallen Schedels, ontstaat een dynamiek; er is sprake van een interactie. In een opstelling worden de vragen die er zijn vaak op een mooie manier duidelijk door 'het wetend veld’ via de representanten én met Kristallen Schedels. Dit kan voor verrassende inzichten - en diepgaande healingen zorgen.
De deelname is pas definitief na de aanbetaling van € 41,=. Voor de aanbetaling zie website. U ontvangt daarna van ons een bevestiging. Voor vragen: info@centrum-nautilus.nl

Deze dag, die georganiseerd wordt door Cocky van Dam, is een schitterend cadeau aan uzelf! Een cadeau wat zich de komende tijd nog steeds zal laten uitpakken.

Een opstelling is tevens een mooie tool om bedrijfsprocessen verhoudingen binnen een team etc. inzichtelijk te krijgen en is dan ook op aanvraag te boeken voor Bedrijven, Instellingen en/of groepen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. Het is mogelijk dit met of zonder Kristallen Schedels uit te voeren.
Evenement / Agenda delen: