Vrouwencirkel – Wintereditie

Solune & Bloemenkind
16-11-2023
19:00
De Kunstwei groepsaccommodatie en retreat locatie Zeeland
Zeeland
€25
healing
workshop


Donderdag 16 november hosten Sabine de Heer en Belinda de Waard een Vrouwencirkel op de Kunstwei in Wolphaartsdijk. In deze wintereditie staat bewustwording van de verbinding met je lijf centraal. Wat gebeurt er nou echt in je lijf? Welke gedachten en gevoelens komen er op? Hoe kijk je naar jezelf en naar anderen? Ben je jezelf daar bewust van?

Wat kun je verwachten?
De cirkel is bedoeld om te delen, te verbinden en te verdiepen. We doen dat door onder andere expressie, beweging, sharing, muziek en het gebruik van inzichtskaarten. Sabine en Belinda zorgen voor een veilige bedding en ruimte om helemaal tot jezelf te kunnen komen.

Wie zijn wij?

Sabine de Heer – Solune
Ik werk met bewustzijnsontwikkeling als therapie. Om je terug in verbinding te laten komen met de zachte, liefdevolle en krachtige kant van jezelf. Ik leer jou, hoe je jouw bewustzijn kunt ontwikkelen om zo emotionele-, fysieke- en psychische trauma’s los te laten, schadelijke familiepatronen te doorbreken, zelf saboterende overtuigingen te doorzien en ongezonde gedragingen te veranderen.
Meer weten? https://www.solune.nl/sabine-de-heer/

Belinda de Waard - Bloemenkind
Healing en energetische coaching zijn mijn passie, mijn zielsmissie. Ik ondersteun je op een zachte, gevoelige en rustige manier. Ik werk vanuit een holistische visie en met als uitgangspunt jouw eigen unieke lichtkern. In alles wat ik doe is er aandacht voor verbinding. Ik help je met het verbinden van body, mind & soul en het terug in balans komen. Samen zorgen we ervoor dat jouw energie weer kan gaan stromen, zodat jij vrij kan groeien en bloeien. Om de verbinding tussen vrouwen onderling te bekrachtigen, organiseer ik regelmatig vrouwencirkels.
Meer weten? https://praktijkbloemenkind.nl/over-mij/

We werken met de energie van het moment en stemmen af op de groep deelnemers.
Aanvang 19:00 uur
Start 19:15 uur
Opening Cirkel
Oefeningen in lichaamsbewustzijn
Geleide meditatie
Groepshealing
Afronding 21:30
Evenement / Agenda delen: