Cursus zingeving

André Wierenga-Joosten, Centrum voor Bezieling
22-11-2023
19:30
Centrum voor Bezieling
Groningen
€195,-
vroegboek korting
Uncategorized


Alweer voor de 3e keer zal André deze cursus starten, die zowel theoretisch als praktisch is. De cursus bestaat uit 10 woensdagavonden in groeps-verband. Tijdens de cursus keren we als groep samen naar binnen om daar op ontdekkingstocht te gaan hoe wij ons leven in deze veranderende tijd willen gaan vormgeven. We gaan als groep in gelijkwaardigheid op zoek naar antwoorden die opgeslagen liggen in ons hart. We zijn namelijk altijd zowel leraar als leerling en kunnen veel van elkaar leren. Jouw huidige situatie is het startpunt en is dan ook de beste situatie die je je kunt wensen.

Wat gaat deze cursus jou brengen? Kortgezegd ga je van innerlijke revolutie naar innerlijke vrijheid, zodat je meer ruimte, meer innerlijke rust en tevredenheid in jezelf zult ervaren. Je maakt contact met de verborgen diepten van jezelf en mag ontdekken wie jij werkelijk bent: iemand met een grootse bestemming. Uiteindelijk hoef je dan niet meer te leunen op een autoriteit buiten jezelf, maar heb je deze in jezelf weten te vinden.
Wat wordt er van je verwacht? Dat je jouw denk- en gevoelswereld wilt delen in de groep en dat je open staat voor die van de ander. Dat vraagt om moed, discipline, focus en kwetsbaarheid.

Data: 22 en 29 november, 6, 13 en 20 december, 10, 17, 24 en 31 januari en 7 februari.
Tijd: van 19.30-21.30 uur

Kosten: €195,- / met vroegboek-korting t/m eind oktober betaal je €170,-

Informatie & aanmelding: André Wierenga, andre_wierenga@hotmail.com / 06-12339615.
Evenement / Agenda delen: