Lezing over Bruno Groening, een weg naar gezondheid van lichaam en ziel

Bruno Groening Vriendenkring
16-11-2023
19:30
wijkvereniging "De Weide Blik
Drenthe
€ geen
healing
meditatie


Persbericht


Documentaire en lezing over Bruno Gröning –
een weg naar gezondheid van lichaam en ziel

Genezing langs geestelijke weg, ook van ongeneeslijke ziekten, voor veel mensen klinkt het te mooi om waar te zijn. Dat dit toch mogelijk is, tonen twee indrukwekkende documentaires over het leven en werken van Bruno Gröning.
Op zaterdag 4 november2023 is in buurthuis “Het Oor” de film
“Het fenomeen van de genezing” te zien. Aanvang: 11.00 uur tot 17.00 uur.
Hoogeveen, Van Goghlaan 7, 7901 GK.
Verder is er op donderdag 16 november 2023 in wijkvereniging “De Weide Blik” vanaf 19.30 uur een lezing over “Een weg naar gezondheid van lichaam en ziel” en hoe u dit alles kunt toepassen voor uw eigen gezondheid. Deze twee activiteiten zijn los van elkaar te volgen. De entree voor beide activiteiten is vrij, er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.
Hoogeveen, De Ploeger 10A, 7908 LL.
Opgave
Alle geïnteresseerden zijn welkom. Reservering voor de documentaire en lezing kan via tel. 0592-319323 of 06-24354254 of netherlands@bruno-groening.org. Een trailer is te zien op www.bruno-groening-film.org.
Bruno Gröning
Bruno Gröning leefde in Duitsland van 1906 tot 1959. Hij zorgde in de 50-er jaren wereldwijd voor krantenkoppen door buitengewone genezingen. Er gebeurden tijdens zijn voordrachten in Duitsland en Oostenrijk talloze genezingen, ook van ongeneeslijke ziekten. Toen hij stierf in 1959, geloofden velen dat daarmee alles voorbij was. Het tegendeel bleek echter waar: door toepassing van zijn leer gebeuren nog steeds genezingen, die vanuit medisch oogpunt onverklaarbaar zijn – en niet alleen sporadisch, maar talrijk en wereldwijd. Bruno Gröning wees er de mensen op dat er een genezende kracht bestaat, die hij “Heilstrom” noemde en hij legde genezingzoekenden uit hoe ze door opname van deze kracht gezond konden worden. De Bruno Gröning-Vriendenkring werd opgericht met het doel de leer en het werken van deze genezende kracht kosteloos verder te geven.
De organisatie is in handen van de Bruno Gröning-Vriendenkring. Meer informatie kunt u vinden op www.bruno-groening.org.


Evenement / Agenda delen: