Activation of your PowerSelf

Activation of your PowerSelf
13-11-2023
14:00
Finca Vrij, Scharendijke
Zeeland
€ 55
workshop


Op deze Nieuwe Maandag, organiseren wij, Marjolein Zeelenberg en Estrella de Vrijer (www.fincavrij.nl) deze prachtige dag waarbij je leert hoe om te gaan met deze chaotische en uitdagende tijden en hoe je je eigen kracht vergroot en blijft staan.

De Nieuwe Maan is een periode van vernieuwing, waarin je de mogelijkheid hebt om een frisse start te maken en je intenties krachtig neer te zetten. Het is als een leeg canvas, een blanco pagina waarop je de komende weken je intenties kunt zaaien. Het is belangrijk om eerlijk naar jezelf te kijken en te ontdekken wat je diep van binnen wilt manifesteren. Welke doelen wil je bereiken? Welke veranderingen wil je in je leven aanbrengen?

Door de hogere frequentie van energie op deze plek geeft het een boost om nieuwe ideeën te manifesteren en veranderingen aan te brengen in je leven.
Om je kracht te belichamen en uit te dragen, heb je een veilige bedding nodig. Vanuit ervaringen uit het verleden of vorige levens hebben we de neiging om in de angst te schieten en onszelf klein te houden. Hoe kun je je veiliger voelen zodat je jezelf durft uit te spreken en in je kracht gaat staan? De ingrediënten die je daarvoor nodig hebt, ontvang je in deze middagworkshop.

We creëren een veilige bedding voor jezelf om jouw creatiekracht volledig te activeren en jezelf helemaal te omarmen in liefde en kracht. En ook om niet meer bang te zijn voor je eigen kracht en te gaan staan voor wie je bent.
In de avondworkshop gaan we ons energetische lichaam helen en aansterken. Daarna gaan we reizen naar verschillende dimensies van tijd en ruimte, zodat je 'vergeten' delen van jezelf kunt integreren en alle delen van jezelf in ‘alignment’ komen. Onder andere door ademwerk, de stiloself en dus de bijzondere energie van deze nieuwe maan zul je merken hoe makkelijk het is om in de Powerful You te stappen!
Als je de verschillende delen van jezelf kunt afstemmen op dezelfde frequentie en met dezelfde intentie dan...
Wauw wat een Powerful Zelf ben jij dan??
Het vertrekpunt is altijd het licht en de liefde die we eerst verankeren in jou zodat je ‘veilig’ kunt reizen.

De middag workshop is van 14.00 uur tot 17.00 uur en de avondworkshop is van 19.00 tot 22.00 uur
Omdat we jarig zijn kost deze prachtige dag deze keer 55 euro. Wil je alleen de middag of de avondworkshop volgen dan is dat 27,50 euro. Wil je blijven eten dan is er een heerlijke biologische en vegetarische maaltijd (vers uit eigen tuin) voor 15 euro, vooraf reserveren!

Geef je op door een bericht te sturen naar 06-26690770 of 06-37172696 of te mailen naar team@fincavrij.nl.
Je plaatsje is pas zeker na het betalen van je tikkie.
Er is een beperkt aantal plaatsen
Evenement / Agenda delen: