Vrouwencirkel Utrecht

Mandira Utrecht
15-10-2023
19:00
Maliebaan 70 a Utrecht
Utrecht
€35
community
healing


Sabrina Leidelmeijer staat bekend als een liefdevolle space holder en biedt een veilige bedding voor de vrouwencirkels, womb healings en mother’s blessings die ze organiseert, dit alles met een open hart. Haar spirituele reis begon zes jaar geleden met haar eigen mother’s blessing. Toen raakte ze diep onder de indruk van het vrouwenwerk en het krachtveld dat zich daarin ontvouwt, wat haar inspireerde om zelf vrouwencirkels te organiseren. De magie die kan ontstaan in een cirkel van vrouwen, simpelweg door aanwezig te zijn, zowel bij zichzelf als bij de andere vrouwen, ontroert elke keer weer.

Sabrina organiseert vrouwencirkels bij Mandira. Daarnaast geeft ze trainingen in verbindende communicatie, verzorgt hypnobirthing en werkt in het communicatievak, alles met een sterke focus op verbinding. Ze staat bekend om haar vermogen om een veilige en ondersteunende ruimte te creëren, waar vrouwen zich vrij kunnen uiten en zichzelf kunnen zijn, met gelijkwaardigheid en liefde, zonder oordeel.


Wat kun je verwachten?

💮 In zachtheid zijn, naar jezelf – vooral naar jezelf – en naar anderen.
Wat betekent dat? In een wereld waar we hard mòeten werken, door mòeten zetten, discipline mòeten hebben. Waar we mòeten, van onszelf, voor anderen. In deze cirkel moeten we een keer helemaal niks. Zijn we mild, zacht, krachtig.
💮 Het is een avond van verbinding met jezelf en elkaar, van veiligheid, een helende avond, met meditatie en sharing. Een cirkel van liefde & zonder oordelen.
💮 In het midden van de cirkel is een altaar. Neem hiervoor een krachtvoorwerp mee. Dat kan van alles zijn: een steen, een foto, een beeldje, iets wat voor jou betekenis heeft, jou kracht geeft in je vrouw-zijn.
Evenement / Agenda delen: