One day Selflove Retreat

Lien en Tjeu Vossen
28-10-2023
10:00
Valkenswaard
Noord-Brabant
€155
retreat


Zelfliefde & Seksualiteit - Zaterdag 28 oktober van 10:00 tot 17:30 uur
op een magisch mooie Locatie in Valkenswaard.
(Voor koppels)

De SelfLove Retraitedag van dit najaar staat weer op de planning! En dit is wel een ontzettend speciale editie met een prachtig thema: Seksualiteit en Zelfliefde. Samen met therapeut & expert o.g.v. mannenwerk en seksualiteit Tjeu Vossen geef ik deze zelfliefde-retraitedag speciaal rondom het thema seksualiteit. Want als er iets van belang is in onze seksualiteit dan is het wel zelfliefde.
(Meer over Tjeu: https://spiritueelmeesterschap.nl/)

Thema’s die deze dag voorbij komen zijn:
Grenzen
Jezelf & elkaar ontmoeten, hoe doe je dat?
Verlangens
Consent
En nog zoveel meer…

Zelfliefde is een groot thema in seksualiteit. En je seksualiteit is een enorm onderdeel van zelfliefde. In beiden kun je dus groeien, ontdekken en ontwikkelen. En tijdens deze workshop dag kan je dus groeien in alle twee! No worries, de kleren blijven aan. En veiligheid wordt gewaarborgd. Ons verlangen voor de dag is je kennis te laten maken met bewustwording op Zelfliefde in Seksualiteit.

Je zult leren wat het is om te:
Houden van jezelf
Houden van je lichaam
Houden van je eigen intieme seksualiteit

Een dag waarop Vrouwen én Mannen zichzelf en elkaar ontmoeten, ontwapenen, verbinden. De retreats/workshops van Tjeu en Lien staan bekend om hun grote mate van veiligheid, geborgenheid, verbinding, kracht en speelsheid. Een basis om jezelf helemaal te omarmen.
Ga je met ons mee op deze dag waar diepte én luchtigheid samenkomen?
Evenement / Agenda delen: