C R E A T E – met het thema R E L A T I E S

Oneness Noord
18-10-2023
18:00
Online thuis of op Locatie Leek (Gn)
Groningen
€ 30,-
meditatie
webinar


C R E A T E - met het thema R E L A T I E S
18 oktober 2023 - van 18.00u - 21.00u.

CREATE is een 3 uur durend programma van de Golden Age Movement dat vanuit India wordt begeleid. Je kunt het thuis online volgen of op enkele locaties in zowel NL als BE.

Door de combinatie van teachings, zelfonderzoek en energie-overdracht is het heel krachtig. Zo krijg je inzichtelijk hoe je leven wordt gecontroleerd en beperkt door programma's in het onderbewustzijn. Blokkades worden opgelost zodat je gezonder, gelukkiger en succesvoller wordt.

Het thema van deze maand is “RELATIES”, en dan relaties in de ruimste zin van het woord. Ons leven bestaat uit verschillende relaties: met onze ouders, broers/zussen, levenspartners, kinderen, kleinkinderen, vrienden, familie. Maar ook huisdieren, buren, collega's, de natuur, stad, land, de Aarde, alles om ons heen, zelfs onze huis en spullen, alles waar je je mee verhoud. En niet te vergeten de relatie met onszelf en met onze Divine, het Goddelijke, het hele Universum.

Hierdoor gaat je hart meer openbloeien. Een bijzondere ervaring, waardoor je een diepere verbinding gaat voelen met de mensen om je heen, je helder bent en meer focus en visie hebt. Je voelt je daardoor gelukkiger, ervaart meer liefde, compassie en veel meer voorspoed in alles wat je doet. Ook nemen synchroniciteit en wonderen in je leven toe.

Tijdens deze CREATE zullen onze relaties helen en zal onze harts-verbinding met anderen sterker worden. Dit heeft weer rechtstreeks invloed op je fysieke en geestelijke gezondheid, maar ook aan je levenshouding, gemoedsrust en tevredenheid, wat leidt tot verdieping en versterking van je Staat en meer wonderen in je leven.

Wanneer je aan CREATE meedoet opent je hart verder en verder in onvoorwaardelijke liefde en ga je BEWUST creëren wat je hart echt verlangt. Wat je kunt verwachten is:
• ingesleten patronen en conditioneringen worden steeds makkelijker opgelost
• meer harmonie in je relaties
• je gezondheid en welzijn zal verbeteren
• energievelden worden gereinigd en in balans gebracht
• meer compassie en empathie
• ervaar meer rust en innerlijke vrede
• je zal getuige zijn van meer en meer synchroniciteit en wonderen in je leven

CREATE - Relaties. is gecreëerd in heel HOOG BEWUSTZIJN. Elk woord, elk beeld, elke meditatie draagt dit Bewustzijn over op JOU. Tijdens de cursus belicht het HOOG BEWUSTZIJN jouw innerlijke wereld. Hierdoor zie je jezelf zó bewust, dat er vanzelf TRANSFORMATIE plaatsvindt.

In het laatste uur van de cursus is er een krachtig proces, je ontvangt een Soma Deeksha (overdracht van energie) waarbij je een sterke intentie kunt nemen voor een hartewens of voor dat wat je nu nodig hebt in je leven. Talloze mensen hebben hierdoor wonderen ervaren op meerdere gebieden.

Praktische info:
• wo 18 Oktober – RELATIONSHIP (Relaties)
• wo 15 November – Gift of Ananda (NIEUW)

Van 18.00u - 21.00u. Prijs: 30,- (of naar draagkracht)

Wil je meedoen dan kun je kiezen voor thuis online, of om naar locatie Leek te komen beiden gaat via ZOOM) gefaciliteerd door Marian Blom (je ontvangt het adres na betaling). Er wordt lesgegeven in het Engels maar er is een hele fijne Nederlandse vertaling.
Wel graag aanmelden vóór zondag 15 oktober 19.00 uur. Wij richten ons voornamelijk op de 3 noordelijke provincies maar mocht je het fijn vinden op een andere locatie mee te doen, laat dat dan weten, dan zorgen wij dat je de juiste lijst ontvangt. (o.a. Haarlem, Utrecht, Enschede, R'dam, Lelystad, Vaals & Paal en Geel in BE)

We horen graag van je, groetjes, Marian (namens Oneness Noord)

Wanneer je wilt deelnemen dan kun je eventueel bellen voor nadere gegevens, meer uitleg of voor vragen die je mogelijk hebt - Marian Blom (0652663103)
Evenement / Agenda delen: