Lichtlichaam Activatie – Soul Connection

Kundalini Experience | Anneminke Bakker
11-11-2023
19:00
Delft
Zuid-Holland
€45
ascensie
ceremonie


Lichtlichaam Activatie - Soul Connection | 19.00-21.30u. | Delft

✧ Verbind met je Ziel
✧ Ervaar je multidimensionaliteit
✧ Breng JeZelf naar hogere frequenties

✦ Wat is een Lichtlichaam?
Het Lichtlichaam is de blauwdruk van je ziel, je Hogere Zelf, je multidimensionale Zelf, de Christus in jou of God-Mens. Het is wie jij werkelijk bent en altijd zal zijn. Dit lichaam blijft bestaan als je fysieke lichaam "afsterft". De ziel ervaart via jouw fysieke lichaam het menselijk bestaan. Het heeft een doel voor jou: het ervaren van Vreugde, Liefde en Wijsheid. Door het lichtlichaam te activeren kan je ziel meer en meer incarneren in je fysieke lichaam, of anders gezegd: je fysieke lichaam verhoogt zich meer en meer in frequentie op niveau van je Ziel waardoor je onder andere verlichting ervaart, blokkades verdwijnen, je bewustzijn verruimt en je zieledoel (h)erkent.

✦ Hoe ziet een lichtlichaam activatie er uit?
De activatie wordt vooraf gegaan door meditatie, beweging en dans zodat je al wat meer kan zakken in je lichaam en je kan openen voor hogere frequenties. Vervolgens ga je liggen op een matje, ontspannen, in overgave en in ontvangmodus. De uitnodiging is om je ego/mind even te laten voor wat het is en de frequenties het werk te laten doen.

✦ Holistische en muzikale touch
Ik stem mij af op de Bron, het Christusenergieveld, de God-Mens in jou, ik fungeer zogezegd als kanaal van hoge frequenties. Je wordt tijdens de activatie door mij direct en indirect aangeraakt op verschillende plekken van je lichaam en energieveld. Een belangrijk onderdeel daarbij is muziek. Door muziek kan je makkelijker in de ontvangmodus komen. Voor deze sessie wordt een speciale playlist gemaakt met hoge frequenties om je lichaam uit te nodigen om op hogere frequenties te vibreren.
Evenement / Agenda delen: