Terug naar je originele potentie met Karen Hamaker-Zondag & Anna Verwaal

Univibes - Karen Hamaker-Zondag & Anna Verwaal
25-11-2023
09:45
Op Hodenpijl
Zuid-Holland
€ 125,-
networking
nieuwe-aarde


Op zaterdag 25 november organiseert UNIVIBES i.s.m. “Op Hodenpijl” een prachtige dag met Karen Hamaker-Zondag en Anna Verwaal.

Kom weer volledig in contact met de heelheid van jouw ziel.
Verlang jij ernaar weer volledig in contact te komen met jezelf?
Kom dan 25 november naar Op Hodenpijl en laat je door Anna Verwaal en Karen Hamaker-Zondag meenemen het pad op terug naar jouw essentie.

Deze dag bundelen Anna en Karen hun kracht en kennis om jou de tools en informatie te geven om weer volledig in contact met jezelf te komen.

Anna Verwaal haar expertise ligt in de periode van voor de conceptie tot na de geboorte. Zij deelt haar kennis over de imprints die je opdoet vanaf het prille begin van jouw bestaan en die je tot op de dag van vandaag kunnen beïnvloeden. Op onze blauwdruk liggen imprints die het moeilijker maken om verbonden te worden met je werkelijke kern. Anna laat je zien waar deze imprints zijn ontstaan.

Nadat Anna haar kennis heeft gedeeld staat er een heerlijke biologische lunch voor je klaar.

Karen Hamaker-Zondag vertelt je na de lunch alles over hoe de imprint in dit leven verder gaat en hoe je als menselijk wezen trauma’s opdoet. Om vervolgens, misschien nog wel het allerbelangrijkste, te vertellen hoe je weer in contact en verbinding kunt komen met je eigen heelheid. Wat het belang van schaduwwerk hierbij is, welke rol onze voorouders hierin spelen en wat dit voor impact heeft op het grotere geheel.

Samen met Anna en Karen word je uitgenodigd de weg naar heelheid terug te vinden, op het pad dat voor jouw ziel bestemd is.

Het is heel fijn om deze dag te verbinden met gelijkgestemden. Tijdens de pauzes is er ook voldoende de gelegenheid om met elkaar te delen.

Het programma
09.45: inloop
10.30: Anna Verwaal vertelt je alles over conceptie, zwangerschap en geboorte en de imprint die tijdens deze fases ontstaat
11.30: pauze
12.00: vervolg Anna Verwaal
13.00: biologische lunch (inbegrepen)
14.30: Karen Hamaker-Zondag inspireert je hoe je weer in contact met jezelf komt en hoe jij jezelf kunt hele
15.30: pauze
16.00: vervolg Karen Hamaker-Zondag
17.00: gelegenheid tot het stellen van vragen o.l.v. Tim Douwsma
18.00: afsluiting

Met deze twee bijzondere vrouwen en hun rijke kennis belooft het een heel waardevol event te worden, dat jouw investering meer dan waard is.

Ben jij erbij om samen met Anna Verwaal en Karen Hamaker-Zondag het pad naar heelheid real live te ervaren? Bestel dan snel jouw toegangsbewijs om deze dag bij te wonen!

Praktische informatie
Datum: zaterdag 25 november 2023
Kosten: € 125,- incl. biologische lunch
Locatie: Op Hodenpijl, Schipluiden
Evenement / Agenda delen: