Vrouwencirkel in Haarlem

Mascha de Weijer, Yellow Star coaching
13-10-2023
09:30
Haarlem
Noord-Holland
€20,-
ceremonie
meditatie


❤️ Vrouwencirkel in Haarlem ❤️ Zelfwaardering

Kom je ook naar de vrouwencirkel op woensdag 13 oktober? Alles even lekker loslaten; uit je hoofd en in je hart zakken. Door de ruimte te nemen voor jezelf en tot stilstand te komen kan je jezelf op een dieper niveau openen voor nieuwe energie. We komen samen met een kleine groep gelijkgestemden vrouwen om te delen, van elkaar te leren en te verbinden.

❤️

Het thema voor deze cirkel is "Zelfwaardering". De nieuwe maan staat in het teken Weegschaal, een teken wat houdt van balans, vrede en schoonheid. Door de invloed van het teken Weegschaal kan je soms de neiging hebben om meer aan anderen te geven dan aan jezelf.
Er ontstaat een goede balans als je ook genoeg aan jezelf geeft. Zelf-liefde en Zelfwaardering: daar gaan we deze dag de energie extra naartoe sturen.

❤️

Ik neem jullie mee in een fijne Tai Chi & Healing Tao flow zodat je kan ontspannen en aarden. Daarnaast begeleid ik een hart-openende meditatie. Zo versterken we onze zelf-liefde en vrouwenkracht!

❤️

Er is ruimte om te delen maar dat hoeft niet. Alleen aanwezig Zijn is ook heel fijn. Voel je je aangetrokken en ben je nieuwsgierig? Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

❤️

Samenkomen in een vrouwencirkel inspireert en laat de liefdevolle vrouwenkracht in jezelf stromen!
Liefs, Mascha

❤️

Vrouwencirkel "Zelfwaardering"
Vrijdag 13 oktober
Tijd: 9.30 - 11.45 uur
Adres: Mauveplein, Haarlem
Bijdrage: €20,-

Volgende data:
- Woensdag 15 november “Vrouwelijke kracht”
- Woensdag 13 december “In verbinding met jouw Licht- en Liefdeskracht”Meer info: www.yellowstarcoaching.nl
Evenement / Agenda delen: