Oud en Nieuw: met het solaire licht – 4dgn

Israna
29-12-2023
10:00
Centrum Welhoven in Vledderveen
Drenthe
€ 345
naar draagkracht
meditatie


Op 1 januari gaan we ieders wensen voor het nieuwe jaar krachtig energetiseren, een mooier moment daarvoor is er eigenlijk niet!

We komen samen aan het einde van het oude en in het begin van het nieuwe jaar. Het is een periode van bezinning voor iedereen. Wij gebruiken deze energie voor het loslaten van het oude en het energetiseren van het nieuwe. We doen dat voornamelijk met geleide gechannelde meditaties maar afgewisseld met (mantra) zingen, bewegen/oefeningen en oefeningen in kleine groepjes.

Het einde van het jaar, dat is meestal niet echt een makkelijke energie: steeds minder licht overdag en iedereen kijkt uit naar het nieuwe frisse jaar. De laatste jaren komt daar ook nog een algemene wereldenergie bij van crises en rampen.

Het is een periode bij uitstek om ons te richten op het licht, het hogere spirituele licht en in het bijzonder het solaire licht. Het solaire licht is het licht van de ziel van de zon. Hierin bevinden zich vibraties van vreugde, gezondheid, eenheid, liefde en hogere doel. Je maakt contact met het solaire licht in meditaties vanuit het contact met je ziel.

Je bekijkt met je ziel de verschillende gebieden van je leven zoals relaties, werk, wonen, gezondheid en spirituele ontwikkeling. Over welke levensgebieden ben je tevreden en waar zou je verandering in willen? Wat zijn momenteel de thema’s in je leven waar je meer licht en heling in zou willen brengen?

Afgezien van het werken aan en transformeren van deze thema’s, ontvang je het (solaire) licht in je lichaam en energieveld. Je laat oude gedachtenpatronen en gevoelens los. Je lichaam ontvangt krachtige heling en je opent je voor licht in je chakra’s.

Op oudejaarsavond doen we een vuurritueel waarin je het oude symbolisch in het vuur gooit en loslaat. Als het even kan doen we dat buiten. Anders binnen bij de haard.

Vanaf een half uur voor tot een kwartier na de jaarwisseling zitten wij in meditatie en laten we licht en vrede uitgaan over de wereld. Er is dan energetisch een mooie opening waar wij gebruik van maken. Als de meeste mensen naar buiten gericht zijn, gaan wij juist naar binnen. We verbinden ons hierbij met vele groepen en mensen die ook rond dit tijdstip mediteren voor vrede.

Tijden:
De cursus begint op 29 december om 10.00 uur en eindigt na de lunch op 1 januari.

De cursustijden zijn op 29 en 30 december: 10.00 tot 17.00 uur. Op 31 december hebben we ’s ochtends programma en ’s middags vrije tijd. We gaan dan ’s avonds verder tot ’s nachts half één. Op 1 januari is er alleen een ochtendprogramma en eindigen we met de lunch.

Kosten:
Cursus
De cursuskosten bedragen €345,- of een ander bedrag naar keuze: zie hiervoor ons systeem van zelf te bepalen bijdrage. Dit is inclusief koffie, thee en koeken. Dit is exclusief maaltijden en eventuele overnachtingen.
We maken opnames van de uitleg en meditaties. Deze zijn achteraf verkrijgbaar voor een vast bedrag van €55,- voor downloads en €65,- voor cd’s.

Accommodatie
De prijs voor een 2p-kamer (met twee mensen) is per nacht € 27,50 p.p. Dit is inclusief de toeristenbelasting en exclusief linnenset. Deze kun je optioneel bijhuren voor € 6. Een 1p-kamer is € 35,00 per persoon, per nacht. De prijzen voor maaltijden zijn: lunch € 13,50, diner € 16 en ontbijt € 8,00.

Je kunt zelf bepalen of en wanneer je hier gebruik van wilt maken. Een kamer reserveren loopt via ons.

Meer informatie of aanmelden: https://israna.nl/aanbod/oud-en-nieuw/
Evenement / Agenda delen: