Spirituele Reis Ardennen

Magische Reizen
09-10-2023
16:00
centrum Boda in Heyd (België)
Buitenland
€ 695,-
ceremonie
reizen


In deze vijfdaagse reis (van 9 t/m 13 oktober) staat de verbinding met de natuur centraal. De natuur is een prachtige spiegel en geeft je een heerlijk rustpunt. Vanuit een fijne accommodatie maken we uitstapjes in de natuur. Meditaties en sjamanistische ceremonies helpen je de verbinding met jezelf te herstellen en te verdiepen.

Eenmaal in balans bezoeken we krachtplekken waar je intuïtie verder kan ontwaken en je geïnspireerd raakt. De plek waar we verblijven is rondom Neolithisch gesteente met oude Keltische krachtplaatsen, die we zeker zullen bezoeken. Plekken waar je je hart kunt ophalen, stilte je omringd en je intuïtie weer hoorbaar wordt.

In deze reis verdiep je je contact met de natuur en voel je je weer verbonden. De natuur is de grote leermeester op deze reis. Deze reis is een ontdekkingstocht naar jouw verbinding met de natuur. Wil je haar versterken, verstevigen, verzachten, verbeteren, bestendigen? Reis dan met ons mee.

Deze reis duurt tot en met 13 oktober. We zijn elke dag buiten. Wandelend en soms rijdend verplaatsen we ons naar de diverse mooie plekken. We slapen in een huis of hoeve waar we gezamenlijk vegetarisch eten bereiden (geen vlees en vis) en slapen op slaapkamers geschikt voor meerdere personen.
Evenement / Agenda delen: