8 daagse reis naar Sardinie

Cocky van Dam
13-01-2024
08:00
Sardinië
Buitenland
€ 1150,=
reizen


13-01-2024 / 20-01-2024

De reis vindt plaats tijdens een belangrijk traditioneel festival op Sardinië. Het traditonele feest wordt sinds jaar en dag, zonder onderbreking, van generatie op generatie doorgegeven. Wat gevierd wordt zijn de “oeroude agrarische rituelen, de dood en de wedergeboorte van de natuur”. Het is natuurlijk niet alleen het festival dat centraal zal staan op deze reis. We bezoeken vele oude kracht plekken die een link hebben met het festivalthema. Zoals kracht plekken waar de feeën, reuzen en de moedergodin tot uitdrukking zijn gebracht.

Zelf is, Cocky van Dam, al vele keren naar dit magische eiland afgereisd en heeft ze vele bijzondere plekken mogen ontdekken. Zo ook op deze reis worden nieuwe, maar ook bekende plekken, die zij al eerder heeft bezocht, aangedaan.

Sardinië is een eiland waarin mythe en werkelijkheid naast elkaar bestaan en waarin verre verleden en heden naast elkaar zichtbaar zijn. Het is een eiland van de Moedergodin, van de feeën, van de reuzen en waar de prehistorische healing tempels nog zeer actief zijn. Het is een eiland waar de magie nog in de lucht hangt, tastbaar is en voelbaar is. Sardinië is een Magisch Eiland met een rijke prehistorie. De speculaties over Sardinië galmen tot zo hoog als ‘het vroegere Lemuriën’.

Zelfs de Italianen noemen Sardinië het Isola Mito, het Mythische eiland. Sardinië is een uniek en bizar onbekend openluchtmuseum. Wat betreft de periode van vóór de ons bekende grote beschavingen, met fascinerende bouwwerken die vaak nog een raadsel zijn. De sleutels tot de poorten van andere dimensies worden hier gemakkelijker gevonden. Ook het sjamanisme wordt, door de bevolking, op dit bijzondere magische eiland nog dagelijks vormgegeven. Cocky van Dam komt al vele jaren op dit magische eiland en weet de pareltjes te vinden die nog niet door het grote publiek worden bezocht.

We bezoeken heilige plekken/plaatsen zoals:
De plek van de baarmoeder, van de moedergodin, dit is een oude Nuraghische bron in het heilige hart van Sardinië
oude dorpen in o.a. het Barbagia gebied. Dit is het kloppende hart van het eiland en tevens een minder bekend, ongerept gebied.
Traditionele feesten
Menhirs
Dolmes de Janus
het dorp met de 7 bronnen
we wandelen door prachtige natuurgebieden
channelingen
meditaties en nog veel meer zie website.

Voel in uw hart of deze reis u aanspreekt. Alleen als u uzelf geroepen voelt, bent u een oprechte deelnemer. Het is niet zomaar een "toeristische" reis, maar een reis met een missie. Deze reis gaat vanuit Centrum-Nautilus definitief door daar het aantal minimum reizigers is behaald, maar mits er van buitenaf geen restricties zijn op reizen naar het buitenland.
Evenement / Agenda delen: