Trance Mediumschap Training

Nimis-centre of light
07-10-2023
11:00
Nimis-centre of light Bussum
Noord-Holland
€199,00
Uncategorized
workshop


Ontgrendel de kracht van Trance Mediumschap en verbind met de Ziel

Ben je klaar om aan een transformerende reis te beginnen in de wereld van trance mediumschap? Doe mee met onze Trance Mediumschap Training en ontdek de diepgaande verbinding en groeidie voortkomt uit het communiceren met de Spirituele Groep en de ziel.

Trance mediumschap biedt een unieke en bijzondere vorm van mediumschap waarmee je een intieme relatie kunt opbouwen met degenen in de spirituele wereld die met ons samenwerken en ons inspireren. Het gaat verder dan traditionele vormen van mediumschap, omdat het inhoudt dat je een staat van diepe ontspanning binnengaat en de spirituele wereld en de ziel door jou heen laat communiceren.

Trance mediumschap is speciaal om verschillende redenen:

Intieme Zielsverbinding: Trance mediumschap stelt je in staat om een diepe en persoonlijke verbinding te ontwikkelen met de Spirituele Groep en de ziel. Via deze verbinding kun je begeleiding, wijsheid en inspiratie ontvangen uit het spirituele rijk en de diepten van de ziel.

Uitgebreid Bewustzijn: Door een trancestaat binnen te gaan, kun je je bewustzijn vergroten en toegang krijgen tot hogere niveaus van bewustzijn. Dit stelt je in staat om diepgaande inzichten en spirituele lessen te verkrijgen die je leven kunnen transformeren en je begrip van de zielenreis kunnen verdiepen.

Helende Kracht: Trance mediumschap heeft een krachtig helend effect, zowel voor jezelf als voor anderen. Als je jezelf openstelt voor de spirituele wereld en de ziel, word je een kanaal voor helende energieën en boodschappen van liefde en mededogen die diepgaande heling en transformatie kunnen brengen.

Persoonlijke Groei: Het beoefenen van trance mediumschap kan leiden tot diepgaande
persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Het daagt je uit om controle los te laten en je over te geven aan de begeleiding van de Spirituele Groep en de ziel, waardoor diepe transformatie en zelfontdekking op zielsniveau mogelijk worden.

Uniekheid en Individualiteit: Trance mediumschap is een zeer individuele praktijk. Iedere persoon zal zijn eigen unieke ervaring en verbinding hebben met de spirituele wereld en de ziel. Dit zorgt voor een divers scala aan expressies en vaardigheden binnen het domein van trance mediumschap, waarbij de uniekheid van ieders zielenreis wordt geëerd.

Doe met ons mee op deze transformerende reis en ontgrendel de kracht van trance mediumschap om verbinding te maken met de Spirituele Groep en de ziel. Kies je startdatum en reserveer vandaag nog je plek!

Duur: weekend
Tijd: 11.00 - 17.00 uur
Locatie: Nimis Bussum
Voertaal: Engels
Trainer: Mark Falconer Atlee
Info: info@nimis.nl of bel: 06 - 83791850
Evenement / Agenda delen: